«Δεν ήρθα για να στήνω παιχνίδια»

Οι διαβεβαιώσεις του Σάκη Καλογερόπουλου στον κόσμο της Παναχαϊκης.

Δηλώσεις στο «sportfmpatras.gr» παραχώρησε ο νέος ισχυρός άντρας των Αχαιών, ο οποίος τόνισε πως ήρθε στον σύλλογο για να τον βοηθήσει.

Αναλυτικά:

«Επειδή το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί  για μένα προσωπικά και για τους συνεργάτες μου διάφορα, για το λόγο που ήρθα στην Παναχαική, θα ήθελα να διαβεβαιώσω τον κόσμο της Πάτρας και ιδιαίτερα τους φιλάθλους της ομάδας μας, ότι ήρθα για να βοηθήσω και όχι για να «στήνω» παιχνίδια.

Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με Αλβανούς και εταιρείες. Οι συνεργάτες μου είναι αποκλειστικά και μόνο Σουηδοί. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε σιγά-σιγά να συμπληρώσουμε το ρόστερ και κοιτάμε με προσοχή Ελληνες και ξένους παίκτες.

Μέχρι τον Αύγουστο θα έχουμε όλους τους παίκτες με τους οποίους θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Φυσικά στα φιλικά παιχνίδια που έχουμε κλείσει, θα δοκιμαστούν και κάποιοι ποδοσφαιριστές, ώστε να έχουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τους στόχους που έχει η ομάδα.

Αύριο θα γίνουν γνωστές οι νέες φανέλες για τη νέα περίοδο, όπως επίσης αύριο η ΠΑΕ θα εγκατασταθεί στα νέα γραφεία.

Προσωπικά δεν έχω πει ημερομηνίες για τις μεταγραφές, δεν είπα ποτέ πως ο Λουκάο είναι έτοιμος για την ομάδα της Παναχαϊκής, αλλά έχω δείξει ενδιαφέρον λόγο του ότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και τέλος, όταν κλείνουμε κάποιον παίκτη και υπογράφει, αυτό θα γίνεται γνωστό μέσω του site της ΠΑΕ».