Ξεκίνησε το 1ο Basketball Camp “VOLOS 2K19”

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του 1ου basketball camp “VOLOS 2K19” στο Κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος. 40 αθλητές και αθλήτριες προπονούνται υπό τις οδηγίες έμπειρου προπονητικού τιμ και εξελίσσουν τις ικανότητές τους στο μπάσκετ.

Το δελτίο Τύπου της 1ης μέρας του camp:

Τέλος 1ης Ημέρας (ΔΕΥΤΕΡΑ:24-06-19).
Με 40 νεαρούς παίκτες και παίκτριες ξεκίνησε το 1ο BASKETBALL CAMP ‘VOLOS 2k19’, στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος.
Οι νεαροί αθλητές γνώρισαν τα βασικά στοιχεία του μπάσκετ μέσα από ασκήσεις και τα έδωσαν όλα μαζί με τους προπονητές τους μέσα στο παρκέ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στο καμπ μπάσκετ που διοργανώνουν από κοινού οι Ν.Β.Α Ανόρθωσις Βόλου και το B.C VOLOS ενώ αύριο αναμένονται και άλλα παιδιά (αγόρια & κορίτσια) που θα γνωρίσουν τα μυστικά του μπάσκετ από τον έμπειρο προπονητικό τιμ που διδάσκει στο καμπ.
Τα παιδιά μόλις έφταναν στο γήπεδο, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, γνώριζαν τους προπονητές, έπαιρναν τα ρούχα τους που θα χρησιμοποιούν στο καμπ ενώ συμπλήρωναν τις απαραίτητες δηλώσεις συμμετοχής. Στη συνέχεια και αφού δούλευαν για δύο ώρες, στο τάιμ άουτ σε όλα τα παιδιά δίνονταν σάντουιτς και νερά, ενώ οι προπονήσεις γίνονται παρουσία της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων της πόλης μας για την προστασία τους και για την ασφάλεια τους.


Επίσης, σήμερα στο καμπ, κοντά στα παιδιά μας βρέθηκαν και μίλησαν ο Παναγιώτης Νάνης (Βολιώτης διεθνής Καλαθοσφαιριστής) και ο Νίκος Γαλανάκης (προπονητής της Γυναικείας ομάδας της Νίκης Βόλου) ενώ απάντησαν στις έξυπνες ερωτήσεις και απορίες των νεαρών αθλητών. Στα διαγωνιστικά παιχνίδια που ακολούθησαν νικητές αναδείχθηκαν στην μεγάλη κατηγορία (Θεοδώρου Γιώργος), στη μεσαία κατηγορία (Καρακατσούνης Παύλος) και στην μικρή κατηγορία (Παγώνης Αργύρης).
Το ΚΑΜΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ 2η ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ..
Συνεχίζουμε με αγάπη για τα παιδιά, αγάπη για το μπάσκετ και πάνω από όλα για τον Αθλητισμό…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις