Διοικητική αβεβαιότητα στην Κέρκυρα

Όσο η διοικητική αβεβαιότητα του ΑΟΚ Κέρκυρα παρατείνεται, όσο δεν βρίσκεται βιώσιμη λύση για την ομάδα, τόσο γιγαντώνεται και η αγωνία όλων όσων εμπλέκονται με τον σύλλογο.

Δεν ανησυχούν μόνον οι πάμπολλοι ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγή και δεν βλέπουν να εισπράττουν, παρότι έχουν δικαιωθεί από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα. Τη δική τους αγωνία ζουν και οι ελάχιστοι παίκτες που έχουν απομείνει στο ρόστερ και οι οποίοι δεν έχουν κινηθεί δικαστικά εις βάρος της ΠΑΕ. Τη δική τους αγωνία βιώνει και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, επί ημερών Νίκου Αναστόπουλου και Τάσου Θέου. Το ίδιο ισχύει και για τους υπάλληλους της ΠΑΕ (τον τεχνικός διευθνμτή, τον γενικό αρχηγό, την γραμματεία των γραφείων κ.α.). Προς όλους αυτούς, φημολογείται πχς οφείλονται χρήματα.

Για το μέλλον τους δεν προβληματίζονται μόνον οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές του ρόστερ της ανδρικής ομάδας, αλλά και τα παιδιά της Κ19 (που κατέλαβαν τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα Νέων της Football League), όπως και οι πιτσιρικάδες της παιδικής ομάδας, που αγωνίστηκαν στη Β’ τοπική Κατηγορία και τα οποία κατέκτησαν τον τίτλο στο Πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣΚ. Ακούγεται, μάλιστα, ότι οφείλονται λεφτά στους προπονητές των εν λόγω ομάδων.

Όλα είναι.. μετέωρα, όλα βρίσκονται «στον αέρα»! Πολλές δεκάδες άτομα καρτερούν να ενημερωθούν για το τι μέλλει γενέσθαι. Άλλοι αναμένουν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους, ενώ άλλοι θέλουν να μάθουν αν θα παραμείνουν στην «οικογένεια» του ΑΟΚ ή αν θα πρέπει να αναζητήσουν νέα «στέγη».

Η ΠΑΕ από τη μεριά της, περιμένει να μπει «ρευστό» στο ταμείο της, από το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ, ούτως ώστε να πάρει οικονομική ανάσα και κατόπιν «να καλύψει τρύπες» και να προγραμματίσει τις κινήσεις της.

Πηγή:Corfucorner

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις