Βολιώτες στην προετοιμασία της Εθνικής κωπηλασίας

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζουν την προετοιμασία τους στη λίμνη της Καστοριάς τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων κωπηλασίας ενόψει των επισήμων διοργανώσεων που ακολουθούν το επόμενο διάστημα για όλες τις κατηγορίες. Μεταξύ των επιλεγέντων αθλητών είναι οι Γιάννης Καλανδαρίδης, Βασίλης Μπαρούτας, Δημήτρης Ζωγράφος του ΟΕΑ/ΝΑΒ, η Ισμήνη Νόνη του ΝΟΒΑ, καθώς και ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου, που έχει καταγωγή από τον Πτελεό και ανήκει στην ΕΝΟΑ.
Την Κυριακή 30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε αγώνας πρόκρισης για την στελέχωση των Εθνικών ομάδων με τον συναγωνισμό να χτυπάει κόκκινο και να κάνει εξαιρετικά δύσκολη την διαδικασία της επιλογής. Με το τέλος του προγράμματος ανακοινώθηκαν οι αθλητές που θα παρέμεναν στα κοινόβια προκειμένου να προετοιμαστούν για τα παγκόσμια πρωταθλήματα που ακολουθούν. Συνολικά οι 28 αθλητές κι αθλήτριες που επιλέχτηκαν και προετοιμάζονται στην Καστοριά είναι :
Από 30/6 έως 20/7: Ντούσκος Στέφανος, Παλαιοπάνος Αθανάσιος, Γραμμενιάτης Άρης, Γραμμενιάτης Γιώργος (ΝΟΙ), Παπακωνσταντίνου Αντώνης, Τσαμοπούλου Δήμητρα (ΕΝΟΑ), Γκαϊδατζής Πέτρος (ΝΑΟΚΘ), Ντινενής Χαράλαμπος (ΝΟΛ), Καλανδαρίδης Γιάννης (ΟΕΑ/ΝΑΒ), Κυρίδου Μαρία, Κυρίδου Αννέτα, Μπούρμπου Χριστίνα, Καλέντζης Σπύρος (ΝΟΘ), Νικολαΐδου Κατερίνα (ΝΟΚατ.), Κονσόλας Λευτέρης (ΝΑΟΣ).
Από 30/6 έως 1/8: Δίτσιου Ελένη, Πεταλωτής Γιάννης (ΝΟΘ), Νόνη Ισμήνη (ΝΟΒΑ), Φράγκου Ευαγγελία (ΝΟΓ), Αναστασιάδου Ευαγγελία (ΝΟΚ), Μπαρούτας Βασίλειος, Ζωγράφος Δημήτρης (ΟΕΑ/ΝΑΒ), Στασινός Δημήτρης (Όμ. Ερετών), Λαπίκοφ Θεόδωρος, Μακρυγιάννης Γιώργος (ΝΟΚοζ.), Παλαιοπάνος Λεωνίδας(ΝΟΙ), Τζουμέζης Λεωνίδας, Χριστοδουλίδη Ασπασία (ΕΝΟΑ).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις