Παίρνει αποφάσεις ο Μπύρος – Σε ανοιχτή γραμμή με Ιμεράι

Τελική ευθεία ενόψει ανακοινώσεων στη Δόξα Δράμας – Ο Ιμεράι και οι εναλλακτικές λύσεις

Το όνομα του Νίκου Ιμεράι ήρθε από χθες στη δημοσιότητα ως μια από τις πιθανές λύσεις που εξετάζει ο Γιάννης Μπύρος για την επόμενη μέρα της Δόξας Δράμας. Πρόκειται για επιχειρηματία αλβανικής καταγωγής, ο οποίος δραστηριοποιείται στο Βόλο και κάθε άλλο παρά άγνωστος είναι στον χώρο του ποδοσφαίρου, αφού τα τελευταία χρόνια ηγήθηκε χορηγικά της τοπικής Νίκης.

Στις αρχές του καλοκαιριού ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα της Μαγνησίας, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ «ψάχτηκε» να συνεχίσει να ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά κοινά μέσω της Δόξας Δράμας.

Αυτό που προκύπτει είναι πως ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Γιάννη Μπύρο και οι δυο τους ψάχνουν να βρουν τη χρυσή τομή για την υλοποίηση του deal. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Νίκης Βόλου είναι ενήμερος για τα οικονομικά στοιχεία της Δόξας, ο ίδιος δείχνει επιφυλακτικός, ωστόσο, από το περιβάλλον του Γιάννη Μπύρου διαρρέεται πως όλα είναι ανοιχτά.

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας έχει στο τραπέζι και εξετάζει και άλλες εναλλακτικές λύσεις, χωρίς ωστόσο να προκύπτουν ακριβείς λεπτομέρειες για το περί τίνος πρόκειται. Αντιθέτως, αυτό για το οποίο παρέχονται διαβεβαιώσεις είναι πως πολύ σύντομα, το πιθανότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ο Γιάννης Μπύρος θα ανακοινώσει τις οριστικές του αποφάσεις για το μέλλον της Δόξας Δράμας. Μάλιστα, όπως τονίζεται, ο μεγαλομέτοχος της Δόξας έχει κάνει τη σχετική προεργασία για καθένα από τα πιθανά σενάρια (διάδοχη λύση, plan b με νεανικό ρόστερ) και έτσι μετά τις οριστικές ανακοινώσεις θα ακολουθήσει άμεσα η υλοποίηση του σχεδιασμού.

Απαραίτητη προϋπόθεση, όπως υπογραμμίζεται, είναι να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα με την ΕΡΤ σε ό,τι αφορά τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Πρωταθλήματος της Super League 2.

πηγή: Metrosport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις