Ηττήθηκε με 2-1 στο φιλικό με τη Λαμία ο ΝΠΣ Βόλος

Με σκορ 2-1 επικράτησε σήμερα η Λαμία του ΝΠΣ Βόλος, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ της Λαμίας. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν πολλές δοκιμές, χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που έχουν στη διάθεσή τους.
Στο πρώτο ημίχρονο οι «κυανέρυθροι» είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, πίεζαν ψηλά, με αποτέλεσμα να έχουν περισσότερη κατοχή μπάλας και σε γενικές γραμμές να είναι καλύτεροι των αντιπάλων τους. Σ’ αυτό το διάστημα άνοιξαν το σκορ με τον Μυστακίδη στο 37′, όταν ανενόχλητος στο ύψος της μικρής περιοχής «εκτέλεσε» τον Θεοδωρόπουλο. Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου τα αίματα άναψαν. Τότε ο σκόρερ, μέχρι εκείνη τη στιγμή της αναμέτρησης, εκνευρίστηκε από ένα δυνατό μαρκάρισμα του Πλιάτσικα, αντέδρασε και προς στιγμήν απειλήθηκε σύρραξη. Τελικά επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και «έσβησε» η… φωτιά.
Στο δεύτερο μισό τα δεδομένα άλλαξαν, η Λαμία πήρε τα ηνία και γύρισε το παιχνίδι. Αρχικά ισοφάρισε στο 57′ με ένα πανέμορφο «ψαλιδάκι» του Δημούτσου, ύστερα από σέντρα του Τομάς και τελικά πήρε τη νίκη χάρις στο τέρμα του Σάλιακα, ο οποίος στο 74’ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Σ’ αυτό το διάστημα η ομάδα του Μάκη Χάβου «πατούσε» σε γενικές γραμμές καλύτερα.
ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Βύντρα, Πλιάτσικας, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Τομάς, Καραμάνος, Τσούκαλος, Τουράμ.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Βελλίδης, Σάλιακας, Βάντερσον, Ράμος, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Ανάκογλου, Καραγιάννης Αλ., Κωστίκα, Κουδουνάς, Νικολόπουλος, Κουτσοποδιώτης, Καραγιάννης Χρ.
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Φεράρι, Μήτογλου (Διαμάντης), Δημόπουλος, Τσοκάνης, Λύραντζης, Κυζιρίδης, Μπαλογιάννης, Μυστακίδης, Σαρμιέντο, Μάντζης.
Στο β’ μέρος: Καραγκιόζης (Κραβαρίτης), Ντεντάκης, Τσαούσης, Μπασόνγκ, Διαμάντης (Κορνέζος), Ατιγιαλάχ, Συμελίδης, Ζοάο, Μαξ, Ηλιόπουλος, Γέντρισεκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις