Προπονητής στην Κ-19 του Απόλλωνα Λάρισας ο Βαγγέλης Στουρνάρας

Προπονητής της Κ-19 του Απόλλωνα Λάρισας ανέλαβε ο Βαγγέλης Στουρνάρας. Μετά από μία μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής, έχοντας καταγράψει περισσότερες από 400 συμμετοχές σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να συνεχίσει να προσφέρει σ’ αυτό που αγαπά από τη θέση του προπονητή.
Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Ευάγγελου Στουρνάρα για την θέση του προπονητή της Κ-19.
Ο κ. Στουρνάρας ένας άνθρωπος με όρεξη για το ποδόσφαιρο, μόλις αυτήν την χρονική στιγμή εγκαταλείπει την ενεργό δράση για να ασχοληθεί ουσιαστικά με τον χώρο της προπονητικής.
Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’, ενώ για 20 χρόνια, αρχής γενομένης από το 1999 αγωνίσθηκε επαγγελματικά σαν ποδοσφαιριστής σε ομάδες όλων των επαγγελματικών κατηγοριών, καταγράφοντας πάνω από 400 συμμετοχές.
Διακρίνεται για το ακέραιο του χαρακτήρα του, ενώ θέλει να μεταδώσει στα νέα παιδιά, ότι ο ίδιος έμαθε όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας, του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να γνωρίζει ότι ανά πάσα στιγμή θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια που θα κάνει, δηλαδή να δημιουργήσει τις βάσεις για τους αυριανούς άσους της ομάδας μας, με στοιχεία ήθους, κύρους και ταλέντου.
Τον κ. Στουρνάρα παρουσίασε το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Βέβης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις