Ευρωμπάσκετ Κ18: Κόντρα στη Γαλλία απόψε η Εθνική

Η γιορτή του μπάσκετ, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18, άρχισε χθες στο Βόλο και συνεχίζεται σήμερα, με τους αγώνες της 2ης ημέρας της φάσης των ομίλων. Η Εθνική μας ομάδα μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Λετονίας με 82-74, θα αντιμετωπίσει στις 21.15 τη Γαλλία στο κλειστό της Ν. Ιωνίας και το έργο της είναι δύσκολο, απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα, που αποτελεί δύναμη στο χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Οι φίλαθλοι του Βόλου αναμένεται να κατακλύσουν απόψε το κλειστό της Ν. Ιωνίας, στηρίζοντας την Εθνική ομάδα, στην προσπάθεια που θα καταβάλει για να πάρει τη νίκη. Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γιώργος Βλασσόπουλος, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η δωδεκάδα της Εθνικής απαρτίζεται από τους Φώτη Γεωργαλά, Κωνσταντίνο Κάδρα, Ανδρέα Καλόγηρο, Ζώη Καράμπελα,
Δημήτρη Κλωνάρα, Χρυσοβαλάντη Κουρτίδη, Στέφανο Ματσάγγο, Αλέξανδρο Νικολαϊδη, Νίκο Ρογκαβόπουλο, Βασίλη Σταυρακούκα, Αριστοτέλη Σωτηρίου και Παναγιώτη Τσάμη.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου που μετέχει η Εθνική, θα αναμετρηθούν στις 16:45 στο κλειστό της Πορταριάς η Λετονία με την Σλοβενία.

Το σημερινό πρόγραμμα
Σήμερα Κυριακή θα διεξαχθούν οκτώ παιχνίδια για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, τέσσερα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας και τέσσερα στο κλειστό της Πορταριάς. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Κυριακή 28/7
Νέα Ιωνία
14:30 Τουρκία-Γερμανία
16:45 Σερβία-Μ. Βρετανία
19:00 Λιθουανία-Ιταλία
21:15 Γαλλία-Ελλάδα
Πορταριά
14:30 Κροατία-Ολλανδία
16:45 Λετονία-Σλοβενία
19:00 Ισπανία-Φινλανδία
21:15 Μαυροβούνιο-Ρωσία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις