Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (30/7) την Βικτόρια Πλζεν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον επαναληπτικό του 0-0 για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Σήμερα στις 21.30 (Novasports 1HD) ο Ολυμπιακός θα δώσει «μάχη» στην αρένα του «Γ. Καραϊσκάκης»  απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν για την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ότι παίζουν για ένα αποτέλεσμα, αφού το 0-0 της Τσεχίας δεν αφήνει περιθώριο, καθώς για να αποφύγουν το άγχος θέλει μόνο νίκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του ολόκληρη εβδομάδα, ενώ έχει δουλέψει και διαφορετικά σχήματα, όπως το 4-4-2 σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει ακόμη πιο επιθετικά μέσα στο παιχνίδι. Ο κόουτς των Πειραιωτών είδε, επίσης, την επιστροφή του Γιασίν Μερία στις προπονήσεις, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στο πλάι του Ρούμπεν Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας.

Αναλυτικά δεν θα υπάρχουν πολλές διαφορές από το παιχνίδι της Τσεχίας. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Σα, Μεριά και Σεμέδο στα στόπερ όπως προαναφέρθηκε, Ελαμπντελαουί και Τσιμίκας στα άκρα. Στον άξονα θα αγωνιστεί ο Μπουχαλάκης μαζί με τον Γκιγιέρμε, ενώ σε ρόλο επιτελικού μέσου θα βρεθεί ο Βαλμπουενά. Στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Μασούρας και Ποντένσε και στην «αιχμή» του δόρατος ο Γκερέρο.

Αναφορικά με τον σχηματισμό της Βικτόρια Πλζεν, ο Πάβελ Βρμπα θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Χρούσκα θα αγωνίζεται στο τέρμα, Μπράμπετς και Πέρνιτς ή Χέζτα στο κέντρο της άμυνας, με τους Ρέζνικ και Λιμπέρσκι στα άκρα. Ο Χροσόφσκι με τον Κάλβατς αναμένεται να τοποθετηθούν στο κέντρο, ενώ ο Μίχαλικ θα βρίσκεται μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Στα άκρα της επίθεσης θα βρίσκονται οι Καγιάμπα και Κόπιτς, ενώ στην κορυφή ο Κρμεντσικ. Ο κόους της Βικτόρια θέλει την πρόκριση πάση θυσία, καθώς όπως γράφουν στη Τσεχία η θέση του βρίσκεται στον αέρα.

Ο κόσμος αναμένεται να κατακλύσει το «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς έχουν μείνει μόνο λίγες εκατοντάδες, ενώ στο γήπεδο θα βρεθούν και 200 φίλοι της Βικτόρια Πλζεν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις