«Χρυσό» deal Μπόκα Τζούνιορς με Adidas!

Μετά από 24 χρόνια παρουσίας στη Nike, η Μπόκα Τζούνιορς αλλάζει εταιρία ένδυσης και μετακομίζει στην αιώνια αντίπαλο Adidas για τα επόμενα δέκα χρόνια έναντι 100 εκατ. δολαρίων!

Η Μπόκα Τζούνιορς ήταν μια από τις εμβληματικές ομάδες της Nike. Μαζί έγραψαν ιστορία κατακτώντας πρωταθλήματα, Λιμπερταδόρες και Διηπειρωτικά με τις φανέλες αυτές να αποτελούν από τις πιο όμορφες και χαρακτηριστικές που έχουν δει τα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Πλέον όμως, και μετά από 24 χρόνια ήρθε το τέλος εποχής. Η Μπόκα αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο που έληγε στο τέλος του 2019 με την αμερικανική εταιρία ένδυσης και να κάνει αποδεκτή την πρόταση της Adidas!

Η πρόταση της γερμανικής ομάδας είναι για δεκαετές συμβόλαιο που θα αποφέρει συνολικά 30 εκατ. δολάρια! Το σημείο – κλειδί για να γίνει αποδεκτή η πρόταση ήταν τα δικαιώματα που θα έχει ο σύλλογος από τα δικαιώματα των ρούχων της σε Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο κάτι που δεν προβλεπόταν στην υπάρχουσα συμφωνία με τα ρούχα της Μπόκα ουσιαστικά να είναι αποκλεισμένα μακριά από την Αργεντινή.

Η Adidas θα αναλάβει τον Ιανουάριο του 2020 με την Μπόκα να παίρνει ως μπόνους υπογραφής 3 εκατ. δολάρια.