Γαλατασαράι και Μπασάκσεχιρ για Χατζηγιοβάνη

«Σειρήνες» από την Τουρκία ηχούν για τον άσο του Παναθηναϊκού, Τάσο Χατζηγιοβάνη, τον οποίο τσεκάρουν οι Γαλατασαράι και Μπασάκσεχιρ.

Eπιστροφή στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Γαλατασαράι για τον Χατζηγιοβάνη, τον οποίο είχε παρακολουθήσει η «τσιμ μπομ» και στις αρχές Ιουνίου. Νεότερες πληροφορίες, όπως τονίζει η «Live Sport», τονίζουν πως για τον νεαρό εξτρέμ έχει καταρτίσει συγεκριμένο φάκελο με εκθέσεις το τμήμα σκάουτινγκ της πρωταθλήτριας Τουρκίας.

Ο προπονητής της Γαλατασαράι Φατίχ Τερίμ είχε ενημερωθεί για τον «Χάτζη» από τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ και μολονότι διαπιστώθηκε ότι στην θέση του δεν χρειάζεται άμεση ενίσχυση, ο παίκτης παραμένει στα ραντάρ του κλαμπ και θα τσεκαριστεί στο προσεχές (3/8) φιλικό με αντίπαλο των Παναθηναϊκό στην Κωνσταντινούπολη. Ταυτόχρονα, η περσινή δευτεραθλήτρια Τουρκίας και αντίπαλος του Ολυμπιακού στον γ’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ Μπασάκσεχιρ έχει και η ίδια διακριτικά βλέμματα για τον Χατζηγιοβάνη, με το φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ ενδεχομένως να συνιστά ευκαιρία για… περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις