Επιμένει για τον ΑΦΜ του Βόλου ο Τομ Παπαδόπουλος

Τι ειπώθηκε νωρίτερα στο Κατσάνειο από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ηρακλής και γιατί η κατάσταση δεν αλλάζει…

Παρουσία όλων των θεσμικών φορέων που προσκλήθηκαν από τον Θανάση Παπαδόπουλο, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Κατσάνειο η συνάντηση παρόντων του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, μελών του Γυμναστικού Συλλόγου, της Επιτροπής Σωτηρίας, του Ιδρυτικού Σωματείου, της Λέσχης, παλαιμάχων αλλά και συνδεσμιτών.

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος στην εισαγωγική του ομιλία συνέχισε το… αφήγημά του περί απόκτησης του ΑΦΜ του Βόλου, για την επόμενη όμως χρονιά. Όπως είπε όμως στους παριστάμενους απαιτείται ποσό 200.000 ευρώ ως προκαταβολή μέχρι τις 20 Αυγούστου και εν συνεχεία και τμηματικά (μέχρι τον επόμενο Μάιο) θα καταβληθούν τα υπόλοιπα που… αγγίζουν το 1,5 εκ. ευρώ.

Ο 63χρονος επιχειρηματίας όμως στην ερώτηση του προέδρου του ΓΣ, Φώτη Θέου για το ποιος θα καταβάλλει αυτό το ποσό ήταν ξεκάθαρος. «Ολοι μαζί πρέπει να συμβάλλουμε, όσοι βρίσκονται στην Επιτροπή προκειμένου να πάρουμε τον ΑΦΜ. Αλλιως πείτε μου εσείς ποιες είναι οι προτάσεις σας γιατί εγώ δεν έχω άλλη» τους είπε και άπαντες αντιλήφθηκαν ότι δεν έχει καμία διάθεση να βάλει πολλά χρήματα για να ηγηθεί του… project το οποίο ο ίδιος διατυμπανίζει εδώ και μήνες.

Ο ερασιτέχνης θα προχωρήσει σε νέα συνάντηση εντός των ημερών με στόχο την εξεύρεση οριστικής λύσης, αν και αυτή τη στιγμή η ομάδα συνεχίζει να βρίσκεται σε αδιέξοδο…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις