Καταλήγει στην 11αδα του πρωταθλήματος ο Χαραλαμπίδης

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έδειξε τις προθέσεις του, όσον αφορά τους παίκτες που προορίζονται για το βασικό σχήμα στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό…

…στις Σέρρες. Βέβαια, ο Ροντρίγκο Ντεπέτρις που λογίζεται ως βασικός αγωνίστηκε μόλις πέντε λεπτά στο τέλος, καθώς έχει ελάχιστες μέρες στην ομάδα.
Από εκεί και πέρα ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» χρησιμοποίησε τρεις παίκτες και στα 90′ και συγκεκριμένα τον τερματοφύλακα Κυριάκο Στρατηλάτη, τον κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Καραμανλή και τον επιτελικό μέσο Ντιέγκο Λεόν. Από 75 λεπτά και πάνω έπαιξαν οι Σπύρος Γκουγκούδης, Ντάριο Φερνάντες, Αντώνης Τσιάρας, Λουίς Μοράν και Αλέξανδρος Νικολιάς, ενώ για μία ώρα χρησιμοποιήθηκαν οι Γιώργος Ντάσιος και Δημήτρης Διαμαντόπουλος. Από ένα ημίχρονο αγωνίστηκαν στο αριστερό άκρο της άμυνας οι Στράτος Χιντζίδης και Νίκος Μπουτζίκος, ενώ για τριάντα λεπτά στο β’ μέρος έπαιξαν οι Δημήτρης Αρβανίτης και Ηλίας Τσιλιγκίρης.
Αξίζει να αναφέρουμε, πως η ενδεκάδα που ξεκίνησε στο φιλικό με τη Λαμία, είχε εννέα νέα πρόσωπα σε σχέση με την περσινή ομάδα.
Την προσεχή Παρασκευή στις 18.30 στο ΕΑΚ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με την τεχνική ηγεσία να δοκιμάζει την ενδεκάδα της πρεμιέρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις