Στον Άρη μέσω… Βέροιας ο Κόκε

Ο Σέρχιο Κόκε, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Ο Ισπανός επιθετικός, βρίσκεται εδώ και μέρες στην Ελλάδα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους “κίτρινους”. Γι’ αυτό ωστόσο υπάρχει εξήγηση…

Σύμφωνα με τους κανονισμούς μεταγραφών της ΕΠΟ, για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Κόκε θα έπρεπε να αγωνίζεται πρωτίστως σε άλλη ελληνική ομάδα. Η λύση δεν άργησε να βρεθεί με τον Ισπανό να υπογράφει στις 11 Σεπτεμβρίου (ημέρα που έληγε η σχετική διορία για τους ελεύθερους παίκτες) συμβόλαιο με τη Βέροια. Μάλιστα, το δελτίο του παίκτη εκδόθηκε κανονικά από την ΕΠΟ, αφού έγινε και η απαραίτητη ανταλλαγή εγγράφων με την αντίστοιχη ομοσπονδία της Ινδίας (εκεί ήταν ο τελευταίος σταθμός του παίκτη).

Πλέον, με τη… πατέντα αυτή που εφαρμόστηκε, άνοιξε διάπλατα ο δρόμος επιστροφής του 34χρονου στον Αρη, αφού άμεσα θα αποδεσμευτεί από τον σύλλογο της Ημαθίας και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Αρη, κάτι που έχει το δικαίωμα να το κάνει, από τη στιγμή που η Γ’ Εθνική λογίζεται ως ερασιτεχνική κατηγορία, με την μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις