Φιλική νίκη του Θησέα επί του Αλμυρού με 1-0

Γ.Σ. Αλμυρού και Θησέας αναμετρήθηκαν στο γήπεδο του Πλατάνου σε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Αγριάς να παίρνει τη νίκη με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 53’ όταν ο Κυρίτσης με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πολυμέρου. Ο Θησέας είχε και δύο δοκάρια με τους Βλάχο στο 40’ και Πέτση στο 65’, ενώ ο Βλάχος μπορούσε να σκοράρει σε δύο ακόμη περιπτώσεις στο α’ μέρος.
Ο Αλμυρός είχε αρκετές απουσίες (Νικογιάννης, Ρακής, Πατσής, Παπαεμμανουηλίδης, Κόκκας, Δημόπουλος, Δήμου, Καραγεωργόπουλος).
Επόμενο φιλικό για τον Θησέα, την Τετάρτη στην Ευξεινούπολη με την τοπική Δήμητρα, ενώ την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα της Αγριάς θα ανετιμετωπίσει τη Νίκη.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου (70’ Κοντογεωργάκης), Βουρδάκης (70’ Ντόντας), Λάμπος, Παπακώστας (46’ Παπουτσής), Κυριάκος, Ζενούνης, Αγιασιώτης, Φούκης (70’ Τζαφλέρης), Μπέικος, Δερμιτζάκης, Αναστασίου.
ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Μπόρας, Γιαουπλάρι, Ιακωβίδης (70’ Ερ. Βαν Ντε Γουίχε), Οικονόμου (75’ Ζάχος), Χατζησταμάτης (46’ Πέτσης), Κοτζαθανάσης (46’ Γαλανόπουλος), Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος, Σιώμος (46’ Νιαώτης), Βλάχος (75’ Ζαχαράκης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις