Μπίλης: «Η Νίκη “χτίζει” και τη δεύτερη μέρα»

Χρήσιμο για τους ποδοσφαιριστές της Νίκης που θα αποτελέσουν την επόμενή της μέρα, χαρακτήρισε τον φιλικό αγώνα με τον Δωτιέα ο Λεωνίδας Μπίλης. Ο τεχνικός των κυανολεύκων συμπλήρωσε πως θα υπάρχει εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις με τις δηλώσεις τους, όπως συνέβη στο ματς με την Φαρκαδόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Μπίλη:

Για το παιχνίδι, το χτίσιμο της Νίκης και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές ανέφερε:

«Θέλω να πω λίγα πράγματα.

1. Πιστεύω ότι ήταν χρήσιμο φιλικό, γιατί δώσαμε χρόνο σε κάποια παιδιά.

2. Η Νίκη προσπαθεί να χτίσει και τη δεύτερη μέρα. Όχι, μόνο τη σημερινή, αλλά και την αυριανή.

3.Από αυτά τα παιδιά, κάποια έχουν μέλλον στη Νίκη, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μπορεί να είναι μικροί στην ηλικία και να έπαιζαν πέρσι ερασιτεχνικό, αλλά είμαι αισιόδοξος γι αυτούς».

Για τις δηλώσεις του τελευταίου φιλικού που παρανοήθηκαν και για την εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου: «Για να μη γίνονται και παρεξηγήσεις, πλέον θα κάνουμε μία φορά την εβδομάδα μία συνέντευξη Τύπου, όπου εκεί θα έχουμε το χρόνο και θα αναλύουμε οτιδήποτε θέλετε να διευκρινίσουμε».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, το επόμενο φιλικό και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος τόνισε: «Η Νίκη Βόλου όσο υπάρχει αυτή η Διοικούσα Επιτροπή και όσο θα είμαστε κι εμείς, πάντα θα κάνει αυτό που πρέπει για να είναι πανέτοιμη. Το ίδιο ισχύει και τώρα. Αν χρειαστεί να γίνει κάτι, η Νίκη Βόλου είναι έτοιμη να το κάνει και περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά και αυτό στις 27 Σεπτεμβρίου για να αρχίσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις