Προπονήτρια στην Ακαδημία των κοριτσιών του Ολυμπιακού Β. η Γιαννούλη

Ο Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει γνωστό, πως η Κατερίνα Γιαννούλη αναλαμβάνει την ακαδημία μπάσκετ των κοριτσιών του συλλόγου, ενώ θα έχει συμμετοχή στο σχεδιασμό και στη λειτουργία της γυναικείας ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Καλωσορίζουμε την Κατερίνα Γιαννούλη στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια. Στην καλύτερη «μεταγραφή» προχώρησε το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, αφού επανήλθε στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια η παλιά διεθνής καλαθοσφαιρίστρια Κατερίνα Γιαννούλη.
Η Κατερίνα Γιαννούλη, αναλαμβάνει πλέον ουσιαστικό έργο στην πρότυπη πλέον ακαδημία μπάσκετ του συλλόγου, ενώ θα έχει συμμετοχή και στον σχεδιασμό και λειτουργία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ που θα αγωνιστεί με εντελώς νεανικό ρόστερ στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ.
Η Κατερίνα Γιαννούλη, αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ είναι μια από τις καλύτερες καλαθοσφαιρίστριές όλων των εποχών στην ιστορία του συλλόγου. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική μας ομάδα, ενώ ήταν βασικό μέλος της «χρυσής» γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου που το 1994 είχε προκριθεί στις «16» κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες και είχε έρθει και 2η στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.
Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου είναι αποφασισμένη να χτίσει από τα θεμέλια και πάλι το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, στηριζόμενη σε ανθρώπους που έχουν αγαπήσει το τμήμα και το έχουν οδηγήσει στο παρελθόν στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας του.
Το Δ.Σ. του συλλόγου, καλωσορίζει την Κατερίνα Γιαννούλη στον Ολυμπιακό Βόλου και της εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο της. Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Για πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα: Γιαννούλη Κατερίνα 6941636414 και Κυριάκος Κυριακόπουλος τηλ. 6944753405».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις