Πανηγυρίζει τον τίτλο στη Θεσσαλία ο Ολυμπιακός Βόλου

Την κατάκτηση του τίτλου στο γυναικείο Πανθεσσαλικό πρωτάθλημα θα πανηγυρίσει την ερχόμενη Κυριακή στις 11.30 π.μ. στο ΕΑΚ του Βόλου. Συμμέτοχοι στη γιορτή του Ολυμπιακού, θα είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα Παλαιμάχων αθλητριών Θεσσαλίας, με την οποία θα γίνει φιλικός αγώνας, όπως και η ομάδα Red Special Team του Νίκου Μπουντούρη.

Τον φιλικό αγώνα θα διαιτητεύσουν ο κορυφαίος Βολιώτης διαιτητής όλων των εποχών Κώστας Κορομηλάς, η πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ, παλιά αθλήτρια του Ολυμπιακού Βόλου και βετεράνος διαιτητής κα Γιούλα Μόρφη, όπως και ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς του ΣΔΚΜ.

Η Διοικούσα Επιτροπή, οι αθλήτριες και οι προπονητές του Ολυμπιακού Βόλου, αποφάσισαν να αφιερώσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος γυναικών Θεσσαλίας, στη Red Special Team, στην ομάδα με τους πραγματικούς μαχητές της ζωής και στις οικογένειές τους.

Η ΕΣΚΑΘ από την πλευρά της θα απονείμει το κύπελλο και τα μετάλλια στις πρωταθλήτριες παίκτριες, ενώ θα απονείμει μετάλλια και στους αθλητές της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου που δημιούργησε ο Νίκος Μπουντούρης. Κοντά σε όλες τις πρωταγωνίστριες και τους πρωταγωνιστές οι μεγάλες δόξες του βολιώτικου γυναικείου μπάσκετ, που πάντα ευαισθητοποιούνται σε τόσο σημαντικά αθλητικά γεγονότα.

Ραντεβού λοιπόν για όλους τους φίλους του βολιώτικου μπάσκετ την Κυριακή στις 11.30 π.μ. στο Κλειστό του ΕΑΚ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις