Διαφοροποιεί το πρόγραμμα προετοιμασίας ο Γράφας

Εφόσον ο Ολυμπιακός Βόλου ξεπεράσει το εμπόδιο της Αταλάντης, την προσεχή Τετάρτη 25/9 για το Κυπέλλο Ελλάδος ακολουθεί στις 29/9 το ματς με τον Ασπρόπυργο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, ενώ στις 2 Οκτωβρίου οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τον Απόλλωνα Πόντου για την 4η φάση του Κυπέλλου. Στη συνέχεια θα παίξουν στις 6/10 το ματς με τη Βέροια στη Νεάπολη, για την 2η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.
Όπως γίνεται αντιληπτό, Ο Θωμάς Γράφας καλείται να διαμορφώσει κατάλληλα και το πρόγραμμα προετοιμασίας, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη και «φρέσκια» στα παιχνίδια που έχει μπροστά της. Είναι γεγονός πως πολλοί παίκτες της ομάδας δεν βρίσκονται στο βαθμό ετοιμότητας που επιθυμούν, τόσο οι ίδιοι, όσο και ο προπονητής και αυτό έχει να κάνει από την ελλιπή προετοιμασία, τη στιγμή που άργησαν να έρθουν και να ενσωματωθούν στην ομάδα.
Πιστεύεται, ωστόσο, πως μέρα με την ημέρα οι ποδοσφαιριστές θα «δένουν» ολοένα και περισσότερο μεταξύ τους και θα βγάζουν στο γήπεδο τα στοιχεία εκείνα που δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις.
Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Μάρκος Ντούνης, άρχισε και αυτός προπονήσεις με το ρόστερ του Ολυμπιακού να αριθμεί, πλέον, 30 ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις