Μπίλης: «Την Κυριακή θα είμαστε 100% έτοιμοι»

Κατά 85% έτοιμη δήλωσε ο Λεωνίδας Μπίλης πως είναι η Νίκη Βόλου λίγο μετά τη λήξη του φιλικού της ομάδας του με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Αυτό που μένει είναι τα νέα αποκτήματα να ενσωματωθούν στην ομάδα, συμπλήρωσε ο κυανόλευκος τεχνικός και έδωσε ραντεβού με τα ΜΜΕ την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου που καθιερώνεται από δω και πέρα για κάθε εβδομάδα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λεωνίδας Μπίλης:

«Θέλαμε να δούμε το παιχνίδι ως το τελευταίο τεστ και το είδαμε για 80 λεπτά. Πιστεύω ότι δεν θέλαμε να δημιουργήσει ο αντίπαλος ευκαιρίες και το πετύχαμε. Αγχώσαμε εμείς λίγο την ομάδα στο τέλος. Είμαστε 85% έτοιμοι. Μένει ένα 15% από τα παιδιά που άργησαν να έρθουν και κοιτάμε πλέον το παιχνίδι της άλλης Κυριακής. Εάν άρχιζε σήμερα το πρωτάθλημα, αυτά τα παιδιά θα ήταν στη 18άδα. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας. Θα τα πούμε και την Πέμπτη που έχει συνέντευξη Τύπου και πιστεύω ότι την άλλη Κυριακή η Νίκη θα δείξει αυτό που περίμενε τόσο καιρό. Θα παίξει επίσημο παιχνίδι και θα είμαστε 100% έτοιμοι».

Για το ότι δεν απειλήθηκε η Νίκη: «Αυτό ήταν φιλικό, αλλά ήταν πρόβα. Θέλαμε να παίξουμε υπό πραγματικές συνθήκες που σημαίνει ότι δεν πρέπει να αφήσεις τον αντίπαλο στην έδρα σου να σου κάνει ευκαιρίες και εσύ ορθολογικά να δημιουργήσεις όσες περισσότερες γίνεται. Νομίζω το καταφέραμε».

Για τον Καρατάσιο και τον Ευθυμίου που αποχώρησαν από την ομάδα: «Η Νίκη Βόλου σέβεται τις αποφάσεις των ποδοσφαιριστών. Δεν είναι μόνο δικό μας θέμα. Θα τα πούμε την Πέμπτη».

Για τον Μπελαράμπε: «Δεν ήταν έτοιμος και ήταν εκτός αποστολής».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις