Τελευταίο τεστ θετικό για τον Ρήγα, 1-0 τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Ο Ρήγας Φεραίος επικράτησε σήμερα (Σάββατο, 19/9) σε εκτός έδρας φιλικό του Αχιλλέα Φαρσάλων με 1-0. Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα και διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων. Αυτό ήταν το τελευταίο τεστ για την ομάδα του Βελεστίνου, η οποία δείχνει να είναι έτοιμη ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Ο Λάκης Μπακάλης σε αυτό το παιχνίδι είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής συνολικά σε 23 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι 3 ήταν τερματοφύλακες. Ο Βελεστινιώτης τεχνικός μπόρεσε να δοκιμάσει ορισμένες τακτικές και να βγάλει κάποια τελευταία συμπεράσματα, αφού την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις του Ρήγα.

Στο παιχνίδι η κυανόλευκη ομάδα του Βελεστίνου είχε την κατοχή της μπάλας και σε συνδυασμό με τη σωστή ανάπτυξη του παιχνιδιού, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Αχιλλέα Φαρσάλων. Το μοναδικό τέρμα της φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων της Θεσσαλίας πέτυχε ο Σέττος στο 56΄.

Δραστήριος ο Ρήγας στο πρώτο μέρος
Η πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι άργησε να έρθει, αλλά ανήκε στον Ρήγα Φεραίο. Στο 28΄ ο Ζενούνι έπιασε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα κατάφερε να αποκρούσει. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Φιλιππούλης δοκίμασε το σουτ, αλλά ο Σπαθής του έκλεισε το δρόμο προς την εστία. Τρία λεπτά αργότερα ο Σέττος έκανε το σουτ, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους, πέντε λεπτά πριν από τα 45, ο Γεωργατζής έβγαλε ωραία σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Ζενούνι πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το γκολ του Σέττου ήταν αρκετό
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αχιλλέας Φαρσάλων μπήκε δυνατά. Πέντε λεπτά από την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Μπένος σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, το σουτ του Μπλατσέρη μπλόκαρε ο Κεφαλάς. Από αυτό το χρονικό σημείο η απόδοση του Ρήγα ανέβηκε αρκετά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθει και το γκολ. Στο 56΄ ο Γουτούλης πάσαρε στο Ζενούνι και αυτός με τη σειρά του πέρασε ωραία κάθετη μπαλιά στον Σέττο, ο οποίος με άψογο αριστερό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Η τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού σημειώθηκε 15 λεπτά πριν τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας. Ο Χατζής δοκίμασε ένα σουτ από μακριά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφού πέρασε άουτ.

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς (74΄ Τριανταφύλλου, 82΄ Τσουμπέκος), Χατζηαθανασίου (77΄ Σφάκας), Σπαθής (77΄ Μιαρίτης Δ.), Γούτσιος (34΄ Γιαουπλάρη), Γκάγκας (77΄ Αποστολίδης), Αλεξίου (77΄ Πέτσης), Χατζής (77΄ Μουσαμπελίου), Γεωργατζής (68΄ Μιαρίτης Ν.), Θεοδώρου (46΄ Γουτούλης), Ζενούνι (77΄ Γάρος), Σέττος (68΄ Κορέτα)

Αχιλλέας Φαρσάλων: Κουτσοκέρας, Πατσούρας, Τσούλης, Οικονόμου, Τλούπας, Ξυνογαλάς, Τσετιροκλής, Γρηγορίου, Δαγκάνας, Αναγνώστης, Φιλιππούλης
Επίσης, για τον Αχιλλέα Φαρσάλων αγωνίσθηκαν και οι: Σακελλαρίου, Καρακούζης, Κουρούμαλος, Τζανάκας, Κομισόπουλος, Νεμπεγλέρας, Μπένος, Πλατσέρης, Βούλγαρης, Μαλάκος

Σκόρερ: Σέττος

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις