“Καθάρισε” στο πρώτο ημίχρονο την Τσαριτσάνη ο Αλμυρός

Σημειώνοντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 20’ με τον Αναστασίου και στο 24’ με πεν. του Αγιασιώτη, πήρε τη νίκη με 2-0 στο ματς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος». Οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους και έφτασαν δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Το καλό ξεκίνημα του ΓΣΑ στο παιχνίδι είχε ως αποτέλεσμα σχετικά γρήγορα το σκορ ανοίξει. Το χρονόμετρο σημάδευε το 20ο λεπτό, όταν ο Αναστασίου με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αγιαστιώτης ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Βουρδάκης από τον Μπάμη. Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Αλμυρού θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και τρίτο τέρμα, ωστόσο, το σουτ του Βουρδάκη σταμάτησε στο δοκάρι του Νούσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΓΣΑ διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι, μπορεί ο αντίπαλος να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ, που θα την έβαζε και πάλι στο ματς.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου, Γ. Πατσής, Αγγελής (75’ λ.τρ. Μπέικος), Παπακώστας, Κυριάκος, Αγιασιώτης, Λάμπος, Ζενούνης, Δερμιτζάκης (80’ Αϊδής), Αναστασίου (89’ Τζαφλέρης), Βουρδάκης (84’ Δήμος).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ: Νούσιας, Σ. Πατσής (88′ Δραγατσίκης), Γαλάνης, Καρλιάμπας, Μάρκο, Μπάμης, Δραχαλίβας (72’ Ντούφας), Αργύρης (46’ Χρυσοστόμου), Μουλτσιάς (46’ Γκαμπέτας), Μπαλογιάννης, Τόλιος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις