Τελικές δοκιμές από Χαραλαμπίδη

Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό Βόλου για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, με τους «ερυθρόλευκους» να προετοιμάζονται για την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής 27/9 με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε με τους παίκτες του, τους επισήμανε τα λάθη τους στο φιλικό…

…με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ζήτησε μεγαλύτερη σοβαρότητα.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι της πρεμιέρας, η οποία δεν θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο φιλικό με τον Απόλλωνα. Σίγουρα δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Ντιέγκο Λεόν, ενώ τη θέση του Αλαμάνη θα πάρει ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, ο οποίος προληπτικά δεν αγωνίστηκε κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».
Από εκεί και πέρα «παίζονται» δύο θέσεις στην άμυνα, αυτή του αριστερού μπακ (τη διεκδικούν Μπουτζίκος και Χιντζίδης) και αυτή του ενός στόπερ (τη διεκδικούν Καραμανλής και Αρβανίτης).
Αύριο Τετάρτη στις 16.00 στο στάδιο του Αλμυρού ο Ολυμπιακός θα δώσει το τελευταίο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να χρησιμοποιεί τους παίκτες που έχουν μείνει πίσω από πλευράς προετοιμασίας και συγκεκριμένα τους Ροντρίγκο Ντεπέτρις, Στέφανο Πολύζο, Ανέστη Νάστο και Έρικ Γουόρντεν. Οι δύο τελευταίοι αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό, έστω και σε φιλικό παιχνίδι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις