Θέλει δουλειά ακόμη ο Γουόρντεν

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές έμεινε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Απόστολος Χαραλαμπίδης, από την παρουσία των παικτών που υπολείπονται προετοιμασίας (καθώς είτε ήρθαν αργά στην ομάδα, είτε προέρχονται από τραυματισμό), στο φιλικό με τον Γ.Σ. Αλμυρού.
Ο Ροντρίγκο Ντεπέτρις

…έδειξε πως βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, παρότι έβγαλε κούραση, όπως είναι φυσικό στο δεύτερο 35λεπτο του παιχνιδιού (παίχθηκαν δύο ημίχρονα διάρκειας 35 λεπτών το καθένα). Πέτυχε ένα πολύ ωραίο τέρμα με κεφαλιά, σκόραρε επίσης με πέναλτι και συνδυάστηκε αρκετές φορές με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.
Ο Έρικ Γουόρντεν είναι ακόμη πίσω από πλευράς προετοιμασίας, λόγω του τραυματισμού του και θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να δούμε τον πραγματικό Γουόρντεν.
Ο Ανέστης Νάστος στάθηκε καλά στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ήταν σταθερός στα μαρκαρίσματά του, κρατούσε καλά τη θέση του και γενικά είχε καλή παρουσία.
Αφήσαμε τελευταίο τον Στέφανο Πολύζο, ο οποίος έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό. Ήταν πολύ καλός στο ματς με τον Αλμυρό, αγωνίστηκε σε ρόλο «δεκαριού» και είχε ορισμένες πολύ καλές στιγμές στο ματς, ενώ σκόραρε και το δεύτερο τέρμα των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις