Καλύβα και Ντόντο απέκτησε ο Άδμητος Βελεστίνου

Τον Καρδιτσιώτη σέντερ Μάριο Καλύβα και τον Βελεστινιώτη φόργουορντ Βαλάντη Ντόντο απέκτησε ο Άδμητος Βελεστίνου, που φέτος κάνει τη δική του επανεκκίνηση μετέχοντας στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ κατηγορίας της ΕΣΚΑΘ. Η ανακοίνωση του συλλόγου είναι η εξής:
«Ο ΓΑΣ Βελεστίνου «Ο Άδμητος» ανακοινώνει την ένταξη του Μάριου Καλύβα στο ρόστερ του ιστορικού συλλόγου. Ο Μάριος βλέπει τον κόσμο από τα 2 μέτρα, είναι 24 χρονών και κατάγεται από την Καρδίτσα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, καλύπτει τις θέσεις «4-5» με εμπειρία από την συμμετοχή τους στις ομάδες του Απόλλωνα Καρδίτσας και της Ιωλκίας. Μάριε, καλώς ήρθες κι εσύ στον μαγικό κόσμο του Βελεστίνου.
Επίσης, ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά την ένταξη του Βελεστινιώτη, Βαλάντη Ντόντου, στον ιστορικό σύλλογο. Ο Βαλάντης (1.90 μ.) θα συμμετέχει με τις δικές του δυνάμεις στην φετινή προσπάθεια της ομάδας ενισχύοντας παράλληλα και το τοπικό στοιχείο. Καλή χρονιά να έχουμε».
Τέλος, ο Άδμητος εξέδωσε μία ακόμη ανακοίνωση για τον γάμο του πρώην καλαθοσφαιριστή της ομάδας Βασίλη Σιουμουρέκη, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο: «Σύσσωμη η ομάδα του ΓΑΣ Βελεστίνου «Ο Άδμητος» εύχεται στον Βασίλη Σιουμουρέκη και την Ευαγγελία Καρανίκα να έχουν ένα όμορφο οικογενειακό βίο. Ο Βασίλης έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Αδμήτου στο παρελθόν αλλά κυρίως προσέφερε πάρα πολλά στο σύλλογο με την κάλυψη των αγώνων ως φωτορεπόρτερ. Οι ώρες οι καλές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις