ΕΠΣΘ: Αποτελέσματα και σκόρερ στα παιχνίδια του Σαββάτου

Ο Σαρακηνός ήταν ο νικητής στο παιχνίδι με την Αγία Άννα το οποίο διεξήχθη στο Βασδέκειο, επικρατώντας με 2-1, έχοντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Η Αγία Άννα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 37’ με σουτ που επιχείρησε ο Δημολιός, ωστόσο, ο Σαρακηνός κατάφερε και αντέδρασε γρήγορα, πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο 44’ ο Καλαμάτας με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τζίκα έγραψε το 1-1.
Το νικητήριο τέρμα του Σαρακηνού ήρθε στο 70’. Ο Παλαμιώτης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-1. Είχε προηγηθεί εκτέλεση φάουλ του Τζίκα και προσωρινή απόκρουση του τερματοφύλακα της Αγίας Άννας.
Στο Σέσκλο η Ακρόπολη εύκολα έκαμψε την αντίσταση της ΑΕ 2002, νικώντας με το ευρύ 6-2, παρότι οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Μόλις στο 4’ ο Παρίσης έγραψε το 0-1 για την ΑΕ 2002, όμως πολύ γρήγορα ήρθε η αντίδραση από την Ακρόπολη, η οποία ισοφάρισε με τον Μόσιο στο 9’, ενώ στο 20’ ο Μάριος Φουρκιώτης έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του (2-1). Ωστόσο, στο 30’ ο Πολυχρόνου με ωραίο γκολ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους σε 2-2. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Παγώνης έγραψε το 3-2, για να ακολουθήσουν άλλα τρία γκολ για τους γηπεδούχους στην επανάληψη.
Ο Τσεκούρας στο 53’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-2, ο Φουρκιώτης στο 66’ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 5-2, ενώ στο 77’ ο Μόσιος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6-2.
Για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ η Μακρινίτσα νίκησε με 3-1 τον Πανιώνιο. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Μωυσίδης στο 22 και 88’, Γεωργουλάκος στο 50’, ενώ το τέρμα για τον Πανιώνιο πέτυχε ο Ταφίλης με πέναλτι στο 27’.
Άνετα ο Άθλος πέρασε από την έδρα του Αχιλλέα στο Αχίλλειο, νικώντας με 4-0, στο παιχνίδι που άνοιξε το Σάββατο την αυλαία της 4ης αγωνιστικής.
Συνοπτικά τ’ αποτελέσματα στα παιχνίδια του Σαββάτου και στις τρεις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣΘ:
Α’ ΕΠΣΘ
Ακρόπολη-Α.Ε. 2002 6-2
Σαρακηνός-Αγία Άννα 2-1
Β’ ΕΠΣΘ
Πανιώνιος-Μακρινίτσα 3-1
Γ’ ΕΠΣΘ
Αχιλλέας-Άθλος 0-4

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις