Αναγκαία η ΝΙΚΗ με Καβάλα (pregame)

Με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου σήμερα (30/11) στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, απέναντι στην Καβάλα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Στις δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Στάικος Βεργέτης επισήμανε την αναγκαιότητα της κατάκτησης του τρίποντου: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, από άποψης συγκομιδής βαθμών, που τους έχουμε ανάγκη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, δίνοντας στο στίγμα της σημερινής αναμέτρησης.

Η βολιώτικη ομάδα έχοντας συγκεντρώσει 9 βαθμούς στις πρώτες 9 αγωνιστικές βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού και για να «ξεκολλήσει από τη λάσπη» θα πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το πρόγραμμα μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου καθώς θα δώσει τρεις αγώνες εντός κι έναν εκτός (Καβάλα, Ασπρόπυργο και Τρίκαλα εντός, Βέροια εκτός).

Ο Στάικος Βεργέτης για ακόμη μία αγωνιστική αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών που έγιναν ακόμη περισσότερα μέσα στην εβδομάδα. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής και πλάνων έμειναν οι Ντομίνγκεθ και Καμπαγέρο, ενώ αμφίβολοι θεωρούνται οι Τσιώλης και Ιορδανίδης. Ο Τάσος Παγώνης και ο Βασίλης Βοσνιάδης θα είναι στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθούν μόνο αν χρειαστεί καθώς αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών στην προπόνηση της Τρίτης και ακολούθησαν συντηρητικό πρόγραμμα τις υπόλοιπες μέρες. Αντιθέτως, ο Αρκάς προπονητής μπορεί να υπολογίζει στον Σωτήρη Μπαλάφα που επιστρέφει μετά την έκτιση της ποινής των τεσσάρων αγωνιστικών.

Χωρίς τον αρχηγό της η Καβάλα

Ο Α.Ο.Κ. στην αναμέτρηση με τη Νίκη θα στερηθεί των υπηρεσιών του αρχηγού του, Βασίλη Γαβριηλίδη που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες κι επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής σ’ αυτό το παιχ΄νιδι. Αντίθετα ο Παύλος Δερμιτζάκης μπορεί να υπολογίζει στους Άγγελο Παπαστεριανό και Ραφαήλ Μελισσόπουλο οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στη Ρόδο, κόντρα στον Ιάλυσο.

Η αποστολή της Καβάλας αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Δήμιζας Γεώργιος, Παπαδόπουλος Ιωάννης, Καζαντζίδης Ιωαννης, Ορφανίδης Λαζαρος, Μαιδανός Γεώργιος, Αρναούτογλου Παναγιωτης, Κέρθι Ευάγγελος, Θωμαΐδης Γεώργιος, Μελισσόπουλος Ραφαηλ, Vosahlik Jan, Άμπντελ Χαντί Αγγελος, Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος, Παυλίδης Γεώργιος, Παπαδόπουλος Βασιλης, Καθάριος Παύλος, Σουλειμάν Οκάν, Τσολακίδης Γεώργιος, Παπαστεριανός Αγγελος, Στίκας Αποστολος, Κουτσούμπας Βασίλειος.

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση Νίκη Βόλου – Καβάλα που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 15:00, θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης από την ΕΠΣ Αθηνών. Α’ βοηθός ορίστηκε ο Αντώνης Κάλλης από την Ανατολική Αττική και Β’ βοηθός ο  Αλέξανδρος Καραθανάσης από την ίδια Ένωση. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αδάμος Κουκούλης από τη Λάρισα και παρατηρητής ο Αναστάσιος Ντοσίδης από την ΕΠΣ Θράκης.

Τα εισιτήρια

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας μας θα γίνεται αποκλειστικά από τη Θύρα 1. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα ξεκινήσει να λειτουργεί στη 1:30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών. Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει να λειτουργεί και το εκδοτήριο εισιτηρίων στη Θύρα 2, στην οποία θα φιλοξενηθούν οι εκδρομείς φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις