Γιαννίτσης: «Απόλυτα ικανοποιημένος που ήρθα στα Τρίκαλα»

Στον FM 100 μίλησε ο αμυντικός του ΑΟ Τρίκαλα, Μιχάλης Γιαννίτσης για το προσεχές αγώνα με την Καλαμάτα αλλά και για την επιλογή του να έρθει το καλοκαίρι στα Τρίκαλα.

Αναλυτικά:

Για το ταξίδι και το ματς στην Καλαμάτα: «Το δύσκολο τώρα είναι. Είναι πολύ καλό (ότι η ομάδα θα κάνει διπλή διανυκτέρευση). Την παρακολούθησα στο ματς κυπέλλου. Είναι καλή ομάδα. Έχει καλούς παίκτες στο ρόστερ. Εμείς εννοείτε ότι θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από κει και πέρα αν έρθει η νίκη τα πράγματα θα μπούνε σε μια σειρά και αν και είναι νωρίς θα είναι ένα βήμα για να εκπληρώσουμε τον στόχο μας».

Για το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και την επιλογή του να έρθει στα Τρίκαλα:

«Κατά την άποψη μου ήταν απολύτως λογικό, ήταν οι πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα φτιάχτηκε το καλοκαίρι, έπρεπε να υπάρξει και η απαιτούμενη χημεία, δεν ξέραμε και τις ομάδες και όσο προχωράει το πρωτάθλημα όλα αυτά πλέον γίνονται και γνωριζόμαστε περισσότερο μεταξύ μας και βλέπουμε τις αδυναμίες των υπόλοιπων ομάδων και πως παίζουμε. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την επιλογή μου να έρθω στα Τρίκαλα. Λογικό να έχει κάποια πικρία, αλλά σιγά σιγά αγκαλιάζει την ομάδα όλο και περισσότερο κόσμος, δεν έχουμε κανένα παράπονο και ελπίζουμε να γίνεται όλο και πιο έντονο».

 Για τον ανταγωνισμό και τον επιθυμητό αντίπαλο στο κύπελλο:

«Όταν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα αποκτάς άλλο “αέρα”. Έχεις αυτοπεποίθηση που σε βοηθάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο ανταγωνισμός για μένα μόνο καλό μπορεί να κάνει. Είμαστε τρία άτομα στην θέση του κεντρικού αμυντικού που έχουμε και πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας. Μόνο καλό μπορεί να κάνει.

Είναι πολύ ευχάριστο και με ομάδα παραπάνω κατηγορίας (σ.σ για το γεγονός ότι ήρθαν παιδιά από τον πάγκο και είχαν ενεργό ρόλο στη νίκη επί του Εργοτέλη). Για μένα πάρα πολύ σημαντική αυτή η πρόκριση. Μακάρι να τύχουμε μια από τις μεγάλες ομάδες, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό έτσι ώστε να γίνει ένα παιχνίδι στην έδρα μας με πάρα πολύ κόσμο, να γίνει γιορτή. Θα είναι πολύ ωραίο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις