Νέα πρόσωπα στην 11αδα του Ολυμπιακού Β.

Τρία τουλάχιστον νέα πρόσωπα θα έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά (11/10) σε σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε στο ματς με τη Ζάκυνθο. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αναμένεται να προβεί σε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε θέσεις, τη στιγμή που υπάρχουν…

…δύο σημαντικές επιστροφές για τον Ολυμπιακό, ενώ θα απουσιάσει – όπως όλα δείχνουν – ο Στράτος Χιντζίδης. Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο (υπέστη κάκωση στο κουτουπιέ του ποδιού του) και θα χρειαστούν κάποιες μέρες για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.
Οι Ντιέγκο Λεόν και Γιώργος Ντάσιος αποθεραπεύτηκαν πλήρως και αναμένεται να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα. Ο Ντάσιος θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας με έναν εκ των Καραμανλή, Αρβανίτη. Ο Λεόν θα είναι ο οργανωτής του παιχνιδιού του Ολυμπιακού, με τον Ισπανό να προσδίδει ποιότητα στη μεσαία γραμμή των «ερυθρολεύκων». Μένει να δούμε ποιος παίκτης από τους μέσους που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου θα μείνει στον πάγκο, ενώ άγνωστο παραμένει ποιος θα παίξει στη θέση του σέντερ φορ (στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο αγωνίστηκε ο Ροντρίγκο Ντεπέτρις). Ο Έρικ Γουόρντεν, πάντως, καθημερινά κερδίζει ολοένα και περισσότερο το χαμένο έδαφος από πλευράς προετοιμασίας.
Δεν αποκλείεται να δούμε μία ακόμη αλλαγή στο χώρο του κέντρου, ενώ τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, τη στιγμή που είναι τραυματίας ο Χιντζίδης, θα πάρει ο Νίκος Μπουτζίκος.
Το σημερινό πρόγραμμα (7/10) περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις