Παναιτωλικός: Απέκτησε Κέβιν και Τζανακάκη

ενίσχυση για τον Παναιτωλικό συνεχίζεται. Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε την απόκτηση των Κέβιν Γκαρσία και Μανώλη Τζανακάκη με τον πρώτο να υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι και τον δεύτερο για 1,5 χρόνο. Οι δύο αυτές κινήσεις έγιναν στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ομάδας για την μάχη που δίνει να παραμείνει στην Super League 1.

O Ισπανός αριστερός μπακ θα επιστρέφει στο Αγρίνιο μετά από 3,5 χρόνια. Ο 30χρονος μπακ μετά το διετές πέρασμά του από τον Παναιτωλικό (2014-2016) επέστρεψε στην πατρίδα του.

Αρχικά αγωνίστηκε για την Οσπιταλέτ και ακολούθησαν τον Γκουχουέλο, Μπούργκος, ενώ μέχρι πριν από λίγες ημέρες ανήκε στην Μούρθια. Στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή τόνισε: “Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι μας με περιμένουν και μου το έδειξαν με τα μηνύματα τους το τελευταίο διάστημα. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της και να ανέβουμε βαθμολογικά γρήγορα κάνοντας έναν καλό δεύτερο γύρο”.

Σε ότι αφορά τον Μανώλη Τζανακάκη ο 27χρονος μπακ είχε μείνει ελεύθερος από τον Άρη το περασμένο καλοκαίρι. Μετά την υπογραφή του δήλωσε: “Ήρθα σε μια οργανωμένη ομάδα. Οι άνθρωποι της από την πρώτη στιγμή με έκαναν να νιώσω πολύ ωραία και αυτό ήταν που ήθελα. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο δρόμο στον οποίο πρέπει αν είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο και να δουλέψουμε σκληρά για να τον πετύχουμε. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις