Στα Τρίκαλα ο Χάρης Ποζατζίδης

Οριστικά ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τρίκαλα είναι ο Χάρης Ποζατζίδης. Ο 20χρονος πρώην επιθετικός της Ένωσης Ερμιονίδας υπέγραψε το απόγευμα της Πέμπτης (2/1) το συμβόλαιο συνεργασίας με την νέα του ομάδα.

Το «Sport-Ermionida» επικοινώνησε με τον Χάρη Ποζατζίδη ο οποίος δήλωσε για την ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας αλλά και για την νέα πρόκληση της ποδοσφαιρικής του καριέρας:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της Ερμιονίδας που μου άνοιξε τις πόρτες της και από τη πρώτη στιγμή μου φέρθηκε σαν μέλος της οικογένειας, παίκτες προπονητής και διοίκηση ήταν όλοι άψογοι απέναντι μου και δεν μπορώ να έχω το παραμικρό παράπονο από αυτούς τους ανθρώπους. Από τη πρώτη ημέρα ένιωσα σαν στο σπίτι μου και γι’αυτό μπόρεσα να αναδείξω το καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ πετυχαίνοντας κάποια γκολ.

Νιώθω πολύ χαρούμενος και έτοιμος να αντεπεξέλθω στις προσδοκίες και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν για την ομάδα. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις να τερματίσουμε στην πρώτη θέση και να πανηγυρίσουμε την άνοδο.

Για τους καινούργιους φιλάθλους πιστεύω ότι για να συνεχίσει η ομάδα να πρωταγωνιστεί πρέπει να είναι παρόντες κάθε Κυριακή για να ωθούν την ομάδα στη νίκη και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στην Super League 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις