Ήττα σοκ ο ΑΟΤ 0-1 από τον Διαγόρα

Ψυχρολουσία στο στάδιο Τρικάλων, καθώς ο αήττητος εντός έδρας ΑΟΤ, γνώρισε ήττα σοκ από τον Διαγόρα Ρόδου.

Σε ένα ματς που είχε δύο όψεις και μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα τον τερματοφύλακα του Διαγόρα Τσέλιο. Στο πρώτο μέρος τα Τρίκαλα είχαν μεγάλα προβλήματα ειδικά στην μεσαία γραμμή όπου έλειπαν οι Ριζαογιάννης, Τεγούσης ενώ δεν ξεκίνησε ο Αμανατίδης και τον Λώττα. Αποτέλεσμα ο Διαγόρας να προηγηθεί και να απειλήσει και με δεύτερο τέρμα. Προς το τέλος του ημιχρόνου, τα Τρίκαλα έχασαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες που έβγαλε ο Τσέλιος.

Η είσοδος του Λώττα βελτίωσε την ομάδα στην επανάληψη και ο ΑΟΤ έπαιξε σχεδόν μονότερμα αλλά και τον Διαγόρα στις αντεπιθέσεις να απειλεί με νέο γκολ. Σωρεία ευκαιριών από τα Τρίκαλα, ένα γκολ που ακύρωσε ο βοηθός και είναι κανονικό και ένα πέναλτι που έχασε ο Πελάεθ με τον Τσέλιο να αποκρούσει συνέθεσαν ένα απίστευτο δεύτερο μέρος το οποίο όμως έφερε την εντός έδρας ήττα για τα Τρίκαλα και ένα μεγάλο διπλό για την ομάδα της Ρόδου.

3΄ Πρώτη φάση στον αγώνα για τον Διαγόρα με ένα σουτ του Χουζούρη και την μπάλα να απομακρύνει ο Γιαννίτσης.
21΄ Δεύτερη ευκαιρία για τον Διαγόρα με τον Πινιώτη να περνά τους αμυντικούς των Τρικάλων αλλά να πλασάρει την μπάλα πάνω στον Ζαρόπουλο.
23΄ 0-1. Γκολ για τους Ροδίτες στην τρίτη τους ευκαιρία. Αδράνησαν οι αμυντικοί των Τρικάλων και ο Γούλας από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζαρόπουλου.
26΄ Η πρώτη ουσιαστικά απειλή από πλευράς Τρικάλων. Ένα σουτ από τον Σανδραβέλη δεν είχε όμως αποτέλεσμα και η μπάλα έφυγε άουτ.
40΄ Μεγάλη επέμβαση ο Ζαρόπουλος που αποσωβεί το 0-2 καθώς απέκρουσε την μπάλα σε εξ΄επαφής κεφαλιά του Κασνέτση.
44΄ Η πρώτη σημαντική για τα Τρίκαλα στο πρώτο μέρος. Ο Πελάεθ έβγαλε ασίστ στον Γρηγορόπουλο το σουτ αλλά ο Τσέλιος έβγαλε σωτήρια σε κόρνερ την μπάλα.
45΄ Πάλι σωτήρια απόκρουση ο Τσέλιος σε φάουλ που εκτέλεσε ο Παπαγεωργίου, στην δεύτερη σημαντική ευκαιρία του ΑΟΤ με την οποία έκλεισε και το πρώτο μέρος.
51΄Σουτ ο Λώττας η μπάλα άουτ
55΄Μεγάλη ευκαιρία τα Τρίκαλα. Ο Λώττας στον Σταματή ο τελευταίος απέναντι στον Τσέλιο δεν τα κατάφερε.
60΄Ξανά ο Τσέλιος απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Πελάεθ.
66΄ Ο Σταματής στο τετ α τετ ο Τσέλιος έδιξε την μπάλα κόρνερ.
67΄ Νέα ευκαιρία ο ΑΟΤ. Ο Λώττας στον Οικονομόπουλο ο οποίος μόνος του έκανε στραβοκλωτσιά και έχασε απίστευτη ευκαιρία.
72΄Κόντρα στην ροή του αγώνα που τα Τρίκαλα έπαιζαν μονότερμα, ο Διαγόρας παραλίγο δεύτερο γκολ με τον Αυγενικού ο οποίος έστειλε από μικρή απόσταση την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
78΄Ο Σταματής μετά από γύρισμα του Πελάεθ πάλι δεν καταφέρνει και στέλνει με κεφαλιά την μπάλα έξω.
85΄ Κοντά στο γκολ ο Διαγόρας με την Πινιώτη απέναντι στον Ζαρόπουλο και τον τερματοφύλακα του ΑΟΤ να αποκρούσει την μπάλα κόρνερ.
86΄Πάλι ο Ζαρόπουλος σωτήρια επέμβαση σε σουτ από τον Αυγενικού.
88΄Γκολ τα Τρίκαλα με τον Σταματή, ο βοηθός το ακυρώνει και έντονες διαμαρτυρίες των Τρικαλινών ότι η μπάλα έχει περάσει την γραμμή.
94΄Πέναλτι κερδίζουν τα Τρίκαλα σε χέρι αμυντικού στην περιοχή. Το εκτέλεσε ο Πελάεθ, αλλά ο «ήρωας» του αγώνα για τυον Διαγόρα απέκρουσε και το πέναλτι.

Α Ο Τρίκαλα (Αμανατίδης) Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Γιαννίτσης (77΄Ποζατζίδης), Οικονομόπουλος, Τσίπρας (46΄ Λώττας), Βέρτζος, Πελάεθ, Νιάρος, Γρηγορόπουλος (65΄Πέλκας), Παπαγεωργίου, Σταματής

Διαγόρας (Ρουτζιέρης) Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Κασνέτση, Καρπαθάκης, Πινιώτης (93΄Ευαγγελιδάκης), Μπουρλάκης (90΄Πατσαρούχας), Αυγενικού, Χουζούρης, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης, Γούλας (87΄Γεωργίου)

Διαιτητές Πουλικίδης (ΕΠΣ Δράμας) -Κουβαλάκης (ΕΠΣ Δράμας) -Κομισοπούλου (ΕΠΣ Χανίων). 4ος Τσιγαρίδας ( ΕΠΣ Φθιώτιδας).

Κίτρινες κάρτες Νιάρος (ΑΟΤ), Μπαρμπαρούσης (Διαγόρας), Μανωλάκης (Διαγόρας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις