Δεν «κυνηγάει» ο ΠΑΟΚ την υπόθεση Ντουρμισάι (pic)

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, έγγραφο της FIFA στην ΕΠΟ καθιστά οριστική την απαγόρευση μεταγραφών στον Άρη εφόσον δεν πληρώσει περισσότερο από ένα εκατ. ευρώ. Μάλιστα, η μεταγραφή του Φιορίν Ντουρμισάι από τον Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω από… μετέωρη, καθώς για να καταστεί ενεργή θα πρέπει ο Άρης να ρυθμίσει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μία ιδιαίτερα μεγάλη οφειλή για τα οικονομικά του συλλόγου.

Γιατί -όμως- η συζήτηση περιστρέφεται και γύρω από τον ΠΑΟΚ; Επειδή το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια αποκλείστηκε από την αποστολή του Σαββάτου (11/12) για την αναμέτρηση με τη Λάρισα.

Στις τάξεις του Δικεφάλου γνώριζαν από τον Οκτώβριο το εν λόγω ζήτημα που απασχολεί τον Άρη, όπως ακριβώς και οι «κιτρινόμαυροι», και θεωρούν πως η όποια συζήτηση επί του θέματος θα πρέπει να επικεντρωθεί στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα μέσα στο γήπεδο, μια ήττα που του «έσπασε» το αήττητο και φρόντισε από την πρώτη στιγμή να επικεντρωθεί στα δικά του λάθη, στα ποδοσφαιρικά αίτια της ήττας και σε τίποτα παράταιρο…

Γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο, και παρά το γεγονός πως δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τη διαιτησία του αγώνα, δεν εστίασαν λεπτό σε άλλους παράγοντες παρά μόνο στην ανάλυση των λαθών τους, κάνοντας την αυτοκριτική τους. Και φυσικά δεν έχουν καμία πρόθεση και σε δεύτερη ανάγνωση να ασχοληθούν με το θέμα της απαγόρευσης μεταγραφών του Άρη και τις προεκτάσεις που έχει η συγκεκριμένη απόφαση από την FIFA.

Αν και για τους νταμπλούχους Ελλάδος είναι σαφές πως άλλοι σύλλογοι ενδεχομένως θα… άρπαζαν την εν λόγω ευκαιρία προς όφελός τους, στον ΠΑΟΚ ξέρουν καλά πως θα ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να «σπιλώσουν» τον Δικέφαλο και δεν έχουν καμία διάθεση να μπουν σε τέτοια… παιχνίδια.

Κάτι που φρόντισε να κάνει σαφές και ο Γιώργος Σαββίδης μέσω της απάντησής του σε ένα φίλο του ΠΑΟΚ:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις