Από ένα βαθμό πήραν Ατρόμητος και Βόλος στο Περιστέρι

Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα από όσους το παρακολούθησαν, Ατρόμητος και Βόλος δεν σκόραραν (0-0) και πήραν από έναν βαθμό.
Φλύαροι οι Περιστεριώτες, δεν εκμεταλλεύτηκαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία που βρήκαν με τον Βέλλιο, αλλά δεν απείλησαν ουσιαστικά σε άλλη στιγμή του ματς. Ακίνδυνοι σε γενικές γραμμές και οι “κυανέρυθροι”.
Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό και οι νεοφώτιστοι να μην αφήσουν ανοιχτούς διαδρόμους. Αμφότεροι πέτυχαν τους στόχους τους, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δούμε ένα κάκιστο παιχνίδι.
Είναι χαρακτηριστικό ότι με την συμπλήρωση 90′ μοναδική κλασική φάση είναι αυτή του υψηλόσωμου στράικερ του Ατρομήτου. Το μόνο αξιοσημείωτο ήταν ο τραυματισμός του Ρισβάνη στο 42′.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγιερι, Γκάλο, Κατράνης, Ρισβάνης (42’ λ.τρ. Στρούγγης), Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα (76’ Μάντσον), Ούμπιντες, Μανούσος, Ενσικουλού (63’ Βέλλιος), Γιακουμάκης.
ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Διαμαντής, Κανταμούρο, Δημόπουλος, Ντεντάκης (66’ Λύρατζης), Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ, Ζοάο (92’ Τσαούσης), Τόρες, Γέντρισεκ (73’ Μάντζης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις