Αρβανίτης: Η ευθύνη της ήττας βαραίνει τους ποδοσφαιριστές

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Αρβανίτης, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε πως η ευθύνη για την ήττα βαραίνει αποκλειστικά τους ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ήταν μια άσχημη ήττα για μας σήμερα, έτσι όπως ήρθε. Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για μας. Στο πρώτο ημίχρονο το ελέγχαμε και δεν…

…μπορέσαμε να το «καθαρίσουμε», πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κρατήσαμε καθόλου μπάλα για να μείνουμε ψηλά. Δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ από τον Πανσερραϊκό και τον βάλαμε στο παιχνίδι. Ήταν φυσιολογικό ο αντίπαλος να πιέσει και στο τέλος πέτυχε και δεύτερο γκολ και κέρδισε.
Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να ξεπερνούν αυτά τα αποτελέσματα, να βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα και να βγαίνουν πιο δυνατές μετά τις ήττες. Αυτή η ήττα βαραίνει αποκλειστικά τους ποδοσφαιριστές. Το να προηγείσαι στο σκορ και να δεχθείς δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μας. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη και τα ψυχικά αποθέματα για να ξεπεράσουμε το σημερινό αποτέλεσμα.
Η συνέχεια πιστεύω πως θα είναι καλύτερη για τον Ολυμπιακό. Περισσότερη συγκέντρωση και θα παρουσιαστούμε πιο δυνατοί. Καλή συνέχεια στον Πανσερραϊκό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις