Στη “γειτονιά των αγγέλων” ο Παναγιώτης Καραγκούνης

“Είναι από τις ειδήσεις που δεν θέλεις να τις πιστέψεις. Κι όμως είναι αλήθεια. Ο Παναγιώτης Καραγκούνης δεν είναι πια μαζί μας. Δεν θα τον ξαναδούμε στην γραμματεία να δίνει τις κατευθύνσεις του και να υπηρετεί με ανιδιοτέλεια το βολιώτικο μπάσκετ. Σήμερα το πρωί ο Παναγιώτης, αναχώρησε εντελώς αναπάντεχα για τη «γειτονιά των αγγέλων». Προτίμησε την «αυλή του παραδείσου» για να συνεχίσει να σκορπά απλόχερα την καλοσύνη του. Ο Παναγιώτης Καραγκούνης, ένας απίστευτος άνθρωπος, εξαιρετικός οικογενειάρχης και επιχειρηματίας, υπηρέτησε για χρόνια τον βολιώτικο αθλητισμό και το θεσσαλικό μπάσκετ.
Μεγάλες του αγάπες ο Μαγνησιακός, ο Γ.Σ.Βόλου, μα και η ΕΣΚΑΘ τις οποίες υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια, προσφέροντας επί δεκαετίες τις υπηρεσίες του, τόσο ως αθλητής, προπονητής, όσο και ως παράγοντας. Στα χέρια του μεγάλωσαν γενιές και γενιές αθλητών.
Σαν ψέμα μου φαίνεται πως έφυγε ο Παναγιώτης. Έφυγε ένας ρομαντικός του μπάσκετ, μια προσωπικότητα που σπανίζει. Δυστυχώς λόγω των συνθηκών δεν θα μπορέσουμε να τον αποχαιρετήσουμε. Καλό ταξίδι φίλε, έφυγες νωρίς και μας βύθισες στη λύπη… Θα σε θυμόμαστε για όσο θα καίει και το δικό μας λάδι…”

Ελένη Παπαθανασίου

*Η κηδεία του θα γίνει αύριο Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι, στον ιερό ναό Αγ. Λαζάρου Κοιμητηρίου σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αφήνει πίσω τη σύζυγό του, δύο παιδιά και τον εγγονό του. Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

  • Η ΕΣΚΑΘ αντί στεφάνου θα καταθέσει το ποσό των 100 ευρώ στο Ορφανοτροφείο Βόλου, ενώ το ποσό των 200 ευρώ θα καταθέσει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. ΕΣΚΑΘ και ΕΟΚ συλλυπούνται την οικογένεια του αείμνηστου Παναγιώτη Κραγκούνη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις