Νίκη: Μένουμε σπίτι, προπονούμαστε σκληρά

Στη Νίκη συνεχίζουν να τηρούν πιστά το σύνθημα “Μένουμε Σπίτι”, παράλληλα όμως φροντίζουν οι ποδοσφαιριστές να γυμνάζονται καθημερινά κατ’ οίκον υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδα Νίκου Αθανασιάδη και με τον συντονισμό το προπονητή Στάικου Βεργέτη.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Νίκη:

“Άπαντες στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και υπάλληλοι, προσπαθούμε μαζί σας να αντιμετωπίσουμε τον περιβόητο “αόρατο” εχθρό, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει σκορπίσει θλίψη και δυστυχία σε όλο τον πλανήτη, τηρώντας με ευλάβεια της οδηγίες της Πολιτείας και μένοντας σπίτι.

Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως σταματήσαμε να προσπαθούμε να να γίνουμε όλοι καλύτεροι. Οι ποδοσφαιριστές μας, υπό τις οδηγίες του γυμναστή μας, Νίκου Αθανασιάδη, και φυσικά με το συντονισμό του προπονητή μας, Στάικου Βεργέτη, ακολουθούν πρόγραμμα προπονήσεων, μέσω τηλεδιάσκεψης, το οποίο περιέχει ασκήσεις ενδυνάμωσης και ατομικής τεχνικής.

Στόχος του προγράμματος είναι να διατηρηθούν οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ μας στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, όσο αυτό είναι δυνατόν, ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς, μένουμε σε φόρμα!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις