Παπαδόπουλος: Πήραμε αυτό που… αξίζαμε

Στην αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση της ομάδας του απέδωσε την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον ΑΟ Χανιά, ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου ανέφερε ότι η νίκη των Χανίων ήταν δίκαιη, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα, χαρακτηρίζοντας το ιδιαίτερα σημαντικό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου:

«Νομίζω ότι σήμερα μας κέρδισε ο αντίπαλος δίκαια. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε να είμαστε. Δεν βρίσκουμε δικαιολογίες ότι έπαιξαν εννιά παιδιά που δεν παίξανε την Κυριακή. Όλοι είναι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κι όταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει όλοι να είναι ετοιμοπόλεμοι.

Όσον αφορά το παιχνίδι, μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, αν και ήξερα ότι δεν θα είχαμε συνοχή σαν ομάδα, γιατί είχαμε πολλά νέα πρόσωπα. Παρόλα αυτά μπορούσαμε να προηγηθούμε στην αρχή του παιχνιδιού, σε μια πολύ καλή αντεπίθεση που είχαμε. Ο αντίπαλος ισορρόπησε το παιχνίδι, χωρίς να καταφέρει να κάνει ευκαιρίες και ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε στο σκορ και στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να βγούμε πιο ψηλά και να πιέσουμε για να πετύχουμε άλλο ένα γκολ, γιατί είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου και τελείως διαφορετικό από το πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν θα κατακτήσουμε το Κύπελλο, αλλά μία νίκη πάντα σου ανεβάζει την ψυχολογία και όταν παίζεις και καλά, γίνεσαι ακόμα καλύτερος.

Εμείς δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, παρόλο που ήρθαν και τρία παιδιά που θεωρούνται βασικοί. Νομίζω ότι δίκαια μας κέρδισε ο αντίπαλος στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν πήραμε τίποτα παραπάνω από αυτό που αξίζαμε. Πρέπει να αλλάξουμε πάρα πολύ την εικόνα μας, να γίνουμε πιο καλοί, πιο πιεστικοί, να κρατάμε περισσότερο την μπάλα και να μη βρίσκουμε πάντα δικαιολογίες ότι μας λείπουν παίκτες. Πέρασε αυτό. Με το Κύπελλο θα ασχοληθούμε ξανά όταν πρέπει. Κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Για το ποιος έχει την ευθύνη: «Είμαστε υπεύθυνοι όλοι και οι προπονητές. Μην τα ρίχνουμε μόνο στους ποδοσφαιριστές, αλλά από εκεί και πέρα παίζει ρόλο κι ο αντίπαλος, αν και νομίζω ότι σήμερα δώσαμε δικαιώματα μόνοι μας σαν ομάδα. Καθόμασταν πίσω στην περιοχή μας και περιμέναμε τον αντίπαλο. Δεν βγήκαμε σε καμία περίπτωση μπροστά. Αυτό είναι και θέμα διαχείρισης παιχνιδιού».

Για το αν του άρεσε η εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός: «Και να κερδίζαμε, τα ίδια θα έλεγα. Δεν μου άρεσε η εικόνα της ομάδος μου. Μπορεί να κρατάγαμε το αποτέλεσμα, αλλά από εκεί και πέρα, αν δούμε το παιχνίδι της Κυριακής που ήταν 70% – 30% η κατοχή υπέρ μας, σήμερα είδαμε το αντίθετο. Σίγουρα έλλειπαν κάποια παιδιά, αλλά όλοι είναι παίκτες του Ολυμπιακού. Θα πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις