ΠΑΟΚ: Πρόστιμο σε Στοχ και Σβιντέρσκι από την αστυνομία

O Μίροσλαβ Στοχ σε συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα του αποκάλυψε πως μαζί με τον Κάρολ Σβιντέρσκι δέχθηκαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση καθώς σε έλεγχο που υποβλήθηκαν από την αστυνομία δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αποκάλυψε ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ σε συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: “Ο διάδρομος που χρησιμοποιώ στο σπίτι έσπασε και λόγω Πάσχα, δεν υπήρχε η δυνατότητα να έρθει τεχνικός για να τον επιδιορθώσει.

Έτσι αποφάσισα μαζί με τον Πολωνό συμπαίκτη μου στον ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι να βγούμε για τρέξιμο και να ακολουθήσουμε μια μεγάλη διαδρομή στην πόλη στην παραλία, δίπλα στη θάλασσα. Είχα όμως ξεχάσει να στείλω το απαραίτητο μήνυμα για την άδεια μετακίνησης και ούτε είχα μαζί μου το διαβατήριο μου.

Ο Σβιντέρσκι είχε στείλει κανονικά το μήνυμα, ωστόσο δεν είχε μαζί του την ταυτότητα του. Εκείνη την ημέρα μας σταμάτησαν για έλεγχοι οι αστυνομικοί. Μας επέβαλαν πρόστιμο και μας ζήτησαν να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί την επόμενη φορά. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε κανείς εκεί τριγύρω και πως μόλις είχαμε τελειώσει την προπόνηση μας”.

Επιπρόσθετα, ο Σλοβάκος επιθετικός του ΠΑΟΚ που αποκάλυψε επίσης πως αρκετές φορές μέχρι σήμερα έχει αναβληθεί η επιστροφή των παικτών του Δικεφάλου στις προπονήσεις.