Ο Σκέμπι έκανε τα δικά του, η Σκιάθος πήρε την πρόκριση

Ο Σκέμπι είχε κέφια και χάρισε μία δίκαιη νίκη-πρόκριση στην ομάδα της Σκιάθου, η οποία επικράτησε με 2-1 της Σκοπέλου. Το παιχνίδι ξεκίνησε στη 1.00 το μεσημέρι (Σάββατο, 31/10) και διεξήχθη στο Γήπεδο Σκιάθου για την πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Θεσσαλίας. Τα δύο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο δαιμόνιος Σκέμπι στο 52΄ και στο 67΄, ενώ το μοναδικό τέρμα για τη γειτονική Σκόπελο πέτυχε ο Συνοδινός στο 82΄.

Οι δύο νησιώτικες ομάδες δεν μπόρεσαν να πετύχουν γκολ στο πρώτο ημίχρονο, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν μπροστά στις δύο εστίες. Επτά λεπτά από την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Σκιάθος ευτύχισε να προηγηθεί. Ο Σκέμπι με εξαιρετικό σουτ άνοιξε το σκορ, γράφοντας το 1-0. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης πάλι με σουτ, διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, δίνοντας ασφαλή προβάδισμα για την πρόκριση. Το μόνο που κατάφερε η Σκόπελος ήταν να μειώσει με τον Συνοδινό στο 80΄ με σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή.

Σκιάθος: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης, Βεργίνης, Γαζέτης, Καμπουρέλης, Πρίφτι, Μανωλιός (87′ Τσικούνας), Μυστάκου, Σαρρής, Σκέμπι, Φερετζέλης (77′ Ματσαμούνιας)

Σκόπελος: Ταλαδιανός, Σκιαθίτης, Σένκο, Καραγιώργος (77′ Παναγιώτου), Μπακόπουλος, Χρυσοφός Σ. , Χρυσοφός Π. , Τάσιος, Χισάι (46′ Αλιράι), Συνοδινός, Χρυσάνθης

Σκόρερ: Σκέμπι, Συνοδινός

Διαιτητής: Βλάχος
Α΄ Βοηθός: Δημητράκης
Β΄ Βοηθός: Μπασδέκη

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις