Αρνείται να χάσει ο Κισσαμικός

Μπορεί να είναι νεοφώτιστος, αλλά ο Κισσαμικός δείχνει σε κάθε ματς πως είναι αποφασισμένος να παραμείνει στη Β’ Εθνική. Αυτό έκανε και το μεσημέρι της Κυριακής (1/11) στη Λαμία, εκεί που απέσπασε ισόπαλο 0-0 από την ομώνυμη ομάδα για την 6η αγωνιστική.

Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου παρουσιάστηκε σοβαρή και με σωστή αμυντική οργάνωση, κρατώντας τους γηπεδούχους μακριά από την εστία του Λαζαρίδη, που όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών». Παραμένει έτσι αήττητη στο πρωτάθλημα φτάνοντας τους 7 βαθμούς.

Το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα παρουσίασε εκ νέου προβλήματα στη δημιουργία και το σκοράρισμα με αποτέλεσμα να μην βρει δίχτυα για τέταρτο ματς (από τα έξι). Δεν κέρδισε για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι και εξακολουθεί να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα με 6 βαθμούς.

Πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί το α’ ημίχρονο, το οποίο είχε ένα… ζωηρό τέταρτο, αλλά δίχως τις μεγάλες ευκαιρίες. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ορεξάτες και είχαν από μία καλή στιγμή, αλλά κάπου εκεί τελείωσε και η επιθετική τους δραστηριότητα.

Ο Πίντο στο 10′ δεν κατάφερε να νικήσει τον Λαζαρίδη με πλασέ εντός περιοχής, ενώ στο 14′ ο Ρίζος απόκρουσε ένα σουτ του Μάνια. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε και ο Κισσαμικός με σωστή αμυντική συμπεριφορά δεν άφηνε κενούς χώρους, βρίσκοντας τρόπους να ανταπεξέρχονται στη φλύαρη κυκλοφορία της Λαμίας.

Ανάλογη εικόνα είχε το παιχνίδι και στο β’ μέρος, με τους παίκτες του Βαζάκα να διατηρούν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην μπορούν να γίνουν όσο δημιουργικοί θα ήθελαν. Ο Λεάντρο έπαιρνε πρωτοβουλίες και έγινε πάλι επικίνδυνος στο 68′, αλλά ο Λαζαρίδης είχε σωστή αντίδραση.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν σταθερός καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο 82′ χρειάστηκε να επέμβει για τελευταία φορά, σταματώντας πάλι τον Βραζιλιάνο. Οι αλλαγές του Βαζάκα δεν έδωσαν το κάτι παραπάνω για να αλλάξει η εικόνα και ο Κισσαμικός κατέκτησε έναν πολύτιμο βαθμό διατηρώντας το αήττητο σερί του.

Διαιτητής ήταν ο Ευαγγέλου (Αθηνών). Βοηθοί οι Αργυρός (Αθηνών), Γιαννουγλίδης (Αθηνών) και 4ος ο Τίκας (Καρδίτσας).

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Κοντεών, Λεάντρο, Σιλιγαρδάκης, Νεόφυτος, Eνγκουέμ (62′ Τόσκας), Παπαευθυμίου (79′ Καραγιάννης), Νατσιόπουλος (88′ Καραλής), Πίντο, Τσαμούρης

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Ποσόνκοβιτς, Πότσι, Βάττης (63΄Λώττας), Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Μάντζης (75′ Τσικουδάκης), Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Μάνιας (86′ Σουμπασάκης)

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις