Νίκη γοήτρου με ΑΕΛ θέλει ο Βόλος

Το τρίτο παιχνίδι στο πλαίσιο των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ δίνει σήμερα ο Βόλος με αντίπαλο την ΑΕΛ στο «AEL FC Arena». Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19.30 και θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1.
Το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χθες και σήμερα το απόγευμα θα μεταβεί στη Λάρισα για το παιχνίδι. Σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στην Ξάνθη, οι «κυανέρυθροι» έχουν ορισμένες επιστροφές. Συγκεκριμένα, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Στέργιος Δημόπουλος και Χουάν Μουνίθ, οι οποίοι δεν ήταν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στην αναμέτρηση με την Ξάνθη. Αντίθετα δεν βρίσκεται και πάλι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Έρικ Γέντρισεκ. Ο Σλοβάκος επιθετικός δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και έμεινε εκτός, όπως και ο τερματοφύλακας Θανάσης Γκαραβέλης.
Όσον αφορά την ενδεκάδα κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νίκος Μελίσσας. Ο Αντώνης Ντεντάκης θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και ο Φράνκο Φεράρι το αριστερό. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν δύο εκ των Βαγγέλη Οικονόμου, Στέργιου Δημόπουλου και Απόστολου Διαμαντή, με επικρατέστερους τους δύο πρώτους. Οι δύο ανασταλτικοί μέσοι θα είναι οι Τάσος Τσοκάνης και Κώστας Μπαλογιάννης, εκτός αν ο Στέφανος Ξηροφώτος προτιμήσει να χρησιμοποιήσει για δεύτερο σερί ματς τον Αγκούστο Μαξ. Στα άκρα θα επιχειρούν οι Μάριος Τσαούσης και Ράφαελ Ζοάο, ενώ πίσω από τον προωθημένο Βασίλη Μάντζη θα παίξει ένας εκ των Χουάν Μουνίθ, Ίκερ Γκουαροτσένα. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Καραγκιόζης, Τόρες, Λύρατζης, Κυζιρίδης και Μήτογλου.

Η ΑΕΛ
Ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της για τον σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο.
Η αποστολή των «βυσσινί» αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Νάγκι, Ασούμπρε, Μπούστος, Αλί Γκαζάλ, Ηλιάδη, Λουφάκη, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπέρτο, Μούζεκ, Παπάζογλου, Πινακά, Σεσέροβιτς, Στελιάνο, Τόρζε, Βινίσιους και Ζίζιτς. Εκτός έμειναν οι Μόρας, Νούνιτς και Κάτσε.

«Σφυρίζει» ο Κουτσιαύτης
Τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Βόλο θα διευθύνει ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την ΕΠΣ Άρτας, με βοηθούς τους Θεόδωρο Τζιουβάρα από την ΕΠΣ Κοζάνης και Δημήτρη Μαυρουδή από την ΕΠΣ Ηρακλείου. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας. Στο VAR θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης από την Θράκη και βοηθός ο Κωνσταντίνος Καλαμπόκης από την Αιτωλοακαρνανία. Παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτριος Κύρκος από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις