Ξέφυγε από το «Χ» ο Κισσαμικός

Το τρίποντο με την πάρα πολύ καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο συνδύασε ο Κισσαμικός στο ΔΑΚ Γάλλου, επικρατώντας την Τετάρτη (11/11) με 2-0 του Πανσερραϊκού για το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο σημείωσαν οι Κρητικοί, που επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες με Αχαρναϊκό (1-1), Λαμία (0-0) και ΑΕΛ (2-2), διατήρησαν το αήττητο σερί τους στο φετινό πρωτάθλημα και ανέβηκαν στους 11 βαθμούς. Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου απειλήθηκαν σε ελάχιστες στιγμές στο παιχνίδι και βάσει εικόνας πήραν λοιπόν δίκαια το αποτέλεσμα χάρη στα τέρματα των Μάντζη στο 11′ και Βαττή στο 67′.

Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» που έμειναν στους 7 βαθμούς και για τρίτο παιχνίδι εκτός έδρας δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικότερα όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι τυπικά γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 11′ με τον Μάντζη, ο οποίος πλάσαρε τον Ανδρούτσι μέσα από τη μεγάλη περιοχή έπειτα από πάσα του Σελινιωτάκη και στην πρώτη σημαντικά ευκαιρία του Κισσαμικού έκανε το 1-0. Ο Πανσερραϊκός έψαξε την ισοφάρισε στο 26′ με την κεφαλιά του Φουρτάδο και στο 39′, στη μεγαλύτερή του ευκαιρία, με τον Λαζαρίδη όμως να λέει «όχι» στον Ατματσίδη, που βγήκε στο τετ α τετ.

Με όρεξη για γκολ μπήκαν στην επανάληψη οι «μπλε», που απείλησαν στο 48′ με τον Λώττα. Τελικά το πέτυχαν στο 67′ με τους Λώττα και Βαττή να συνδυάζονται ωραία, τον πρώτο να βγάζει με τακουνάκι στον δεύτερο κι εκείνος να κάνει το 2-0 νικώντας τον Ανδρούτσο.

Οι «ερυθρόλευκοι», με δύο γκολ πλέον πίσω στο σκορ, είχαν μία καλή στιγμή στο 73′ με το σουτ του Πόποβιτς, όμως δεν έδειχναν ικανοί να βρουν δίχτυα. Μάλιστα στο 90′ βρέθηκαν κοντά στο να δεχθούν και τρίτο τέρμα, με τον Μάντζη να πλασάρει εκτός από ευνοϊκή θέση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νεοφυτιάδης (Κορινθίας) με βοηθούς τους Μπετσόγλου (Κορινθίας) και Σεφέρη (Κορινθίας).

Κίτρινες κάρτες: 52′ Σελινιωτάκης, 74′ Βαττής, 90+3′ Βλάχος / 29′ Κουκόλης, 37′ Ατματσίδης, 39′ Σιάκκας, 65′ Ολίσε, 88′ Φουρτάδο

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Σακελλαρίου, Πότσι, Σελινιωτάκης, Μάνιας (83′ Βλάχος), Βαττής (90’+1′ Τσουκάνης), Λώττας (71′ Λώττας), Μάντζης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Ανδρούτσος, Κουκόλης, Σιάκκας (46′ Μπεριάν), Ιωαννίδης, Καψάλης, Ρούτσης (70′ Τσιμίκας), Ολίσε, Παπαστεργίου, Ραμίρες (58′ Πόποβιτς), Ατματσίδης, Φουρτάδο

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις