Πρωταθλητής Θεσσαλίας στους εφήβους ο Αιολικός Βόλου

Πρωταθλητής Θεσσαλίας στους εφήβους αναδείχθηκε ο Αιολικός Βόλου, αφού στο κλειστό των Φαρσάλων επιβλήθηκε του Κεραυνού Λάρισας με 79-68.

Το ματς ήταν εξαιρετικό. Οι παίκτες και των δύο ομάδων απέδωσαν κατά διαστήματα μπάσκετ υψηλού επιπέδου κι έδειξαν πως αν συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά, το μέλλον τους ανήκει.

Η βολιώτικη ομάδα από την πρώτη περίοδο πήρε μια σημαντική διαφορά και κινδύνεψε ουσιαστικά μόνα στα μισά της 4ης περιόδου, όπου ο Κεραυνός “ροκάνισε” τη διαφορά και μπήκε και πάλι στο παιχνίδι. Όμως οι Βολιώτες, με τεράστια ψυχικά αποθέματα ήλεγξαν και πάλι τον ρυθμό και με ηγέτες τους Καραγιώργο και Λογοδότη έφτασαν στη μεγάλη επιτυχία. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Αιολικός ευτύχησε να έχει πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Καραγιώργος, Λογοδότης, Ζαμπέτογλου, Μισαηλίδης, Παπαστρατής).

Η ομάδα του Αντώνη Σαμαρά την ερχόμενη Δευτέρα μπαίνει στη μάχη των μπαράζ της Βορείου Ελλάδος, όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 16-26, 32-41, 55-58, 79-86

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Σαμαράς-Καραγιώργος-Γουμενόπουλος): Ζαμπέτογλου 13 (3), Καραγιώργος 24 (4), Γκινίδης 2, Μπαϊράμης, Μισαηλίδης 10, Λογοδότης 18 (1), Θοεδωρόπουλος, Τσιαπράζης 3, Νασίκας, Σμυρλής 4, Οικονόμου, Παπαστρατής 12

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις