Συνεργάστηκαν με επιτυχία στα Τρίκαλα Αμανατίδης και Γιαννιτσάνης

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Νίκος Γιαννιτσάκης, ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, στο πρόσφατο παρελθόν έχει συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή των «ερυθρολεύκων», Περικλή Αμανατίδη. Ήταν την περίοδο 2016-17, χρονιά όπου ο 26χρονος επιθετικός έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με την φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα, παίζοντας σε 31 παιχνίδια και σημειώνοντας 15 τέρματα.
Ο Αμανατίδης είχε διαδεχθεί στις αρχές Μαρτίου του 2017 τον Αλέκο Βοσνιάδη στην τεχνική ηγεσία των Τρικάλων και κάθισε στον πάγκο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Υπό τις οδηγίες του Αμανατίδη ο Γιαννιτσάνης αγωνίστηκε και στα 14 παιχνίδια που απέμεναν, σημειώνοντας 10 γκολ. Μάλιστα, στο πρώτο παιχνίδι του Περικλή Αμανατίδη στον πάγκο των Τρικάλων, εκείνη την περίοδο, κόντρα στον Πανσερραϊκό εκτός έδρας, ο Γιαννιτσάνης είχε πετύχει τα δύο από τα τρία τέρματα των Τρικάλων στη νίκη με 3-0 επί της ομάδας των Σερρών.

Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του Γιαννιτσάνη, ο οποίος είναι ένας πολυσύνθετος επιθετικός και ήταν θετικός από την πρώτη στιγμή στην απόκτηση του παίκτη.

Ο 26χρονος επιθετικός έχει να επιδείξει 16 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ, με Παναθηναϊκό, Νίκη Βόλου και Λάρισα, καθώς και 85 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ 2, σημειώνοντας 26 γκολ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις