Περπερίδης: Δεν τίθεται θέμα να μην κατέβει ο ΓΣΑ στη Γ’ Εθνική

«Δεν τίθεται κανένα ζήτημα να μην κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, δεν έχω σκοπό να τα παρατήσω» ήταν το μήνυμα του Δήμου Περπερίδη στην έκτακτη γενική συνέλευση του Γ.Σ. Αλμυρού. Στον προαύλιο χώρο των γραφείων του συλλόγου στο στάδιο Αλμυρού, το «παρών» έδωσαν αρκετοί φίλοι του συλλόγου, κυρίως πρώην παράγοντες του ποδοσφαίρου.
Ο πρόεδρος κ. Περπερίδης ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε γίνει μεταξύ των ομάδων του περσινού ομίλου στη Λάρισα, τότε που οι παράγοντες των συλλόγων κατέθεσαν πρόταση για οικονομικές ελαφρύνσεις από την ΕΠΟ. «Θεωρούσαμε σχεδόν σίγουρο ότι ο όμιλος θα αποτελούνταν από τις θεσσαλικές ομάδες μαζί με μία ακόμη Ένωση και με αυτά τα δεδομένα κινηθήκαμε ώστε να φτιάξουμε την ομάδα μας, να δημιουργήσουμε ένα νεανικό σύνολο χωρίς πολλές ακριβές μεταγραφές με μερικές προσθήκες έμπειρων παικτών. Το ρόστερ που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι πολύ αξιόλογο για την κατηγορία και θέλουμε ακόμη τρεις προσθήκες για να το κλείσουμε» είπε ο επικεφαλής του συλλόγου.
Στη συνέχεια ανέφερε: «Ο καταρτισμός του ομίλου όπως αποφασίστηκε από την Ομοσπονδία συνεπάγεται πολύ περισσότερα χιλιόμετρα, άρα κι έξοδα για μετακινήσεις και φαγητό. Το ξεπεράσαμε αυτό γιατί ο ΓΣΑ έχει παίξει και στο παρελθόν σε μακρινές πόλεις. Η απόφαση της ΓΓΑ για διεξαγωγή αγώνων χωρίς φιλάθλους είναι αποτρεπτική για να έχουμε έσοδα από πώληση εισιτηρίων διαρκείας και ταμπέλες στο γήπεδο. Το ξεπερνάμε όμως κι αυτό. Όλα πάντως έχουν επηρεάσει κάπως το χτίσιμο της ομάδας. Δεν έχω σκοπό να τα παρατήσω. Δεν θα αρνηθώ όμως και τη βοήθεια κανενός που θέλει να βοηθήσει την προσπάθειά μας, είτε οικονομικά είτε με κάποιο άλλον τρόπο».
Το λόγο πήραν επίσης ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας κ. Τέας, ο αντιπρόεδρος του ΓΣΑ, κ. Μαμούρας, ο πρώην επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου κ. Καραζούπης, ο κ. Παπακωνσταντίνου και ο φίλαθλος του συλλόγου κ. Μπαντής. Ο τελευταίος μίλησε για αγάπη καρδιάς προς τον τόπο και τον ΓΣ Αλμυρού. Επίσης ο κ. Κρανάς ζήτησε να αφήσουμε τους εγωισμούς και να στηρίξουμε την ομάδα».
Ο Δήμος Περπερίδης τόνισε πως δεν τίθεται θέμα να μην κατέβει ο Αλμυρός στη Γ’ Εθνική και είπε ότι η διοίκηση στοχεύει σε μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ με έμπειρους ποδοσφαιριστές το επόμενο διάστημα, ζητώντας την αρωγή του κόσμου και της τοπικής κοινωνίας στο έργο της.

Πηγή: almyros.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις