Συνεργασία της Ακαδημίας του Θησέα με Παναθηναϊκό και Ένωση Λεχωνίων Νηέλας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Θησέας κάνει γνωστό, πως θα υπάρχει συνεργασία της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου με την Ακαδημία της Ένωσης Λεχωνίων Νηλέας, ενώ αρχίζει οργανωτικά και λειτουργικά συνεργασία με το Δίκτυο σχολών του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Θησέας Αγριάς με βασικό στόχο την εξέλιξη και ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία των ακαδημιών του σωματείου με τις αντίστοιχες της Ένωσης Λεχωνίων “Νηλέας”, με σκοπό την καλύτερη λειτουργία και οργάνωση τους.
Ταυτόχρονα ξεκινά οργανωτικά και λειτουργικά μία νέα συνεργασία με το Δίκτυο Σχολών Παναθηναϊκού, μια από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες ποδοσφαίρου, η οποία δίνει ιδιαίτερη σημασία στη λειτουργία και την ανάπτυξη της Ακαδημίας και των σχολών Ποδοσφαίρου.
Οι Ακαδημίες θα πλαισιωθούν από διπλωματούχους προπονητές και πιο συγκεκριμένα από τους Μιχάλη Βαγγόπουλο και Κυριάκο Κοκκινάκη, οι οποίοι θα βρίσκονται σε διαρκή σχέση και επικοινωνία με τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής και βετεράνους ποδοσφαιριστές των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.
Είναι σαφές ότι με την εξέλιξη αυτή οι Ακαδημίες μας ενισχύονται τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά, δίνοντας επιπλέον ευκαιρίες στους μικρούς μας αθλητές, που θα βρίσκονται υπό την διαρκή επίβλεψη έμπειρων και άξιων ανθρώπων του ποδοσφαίρου στις κατάλληλες και ανανεωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.
Πληροφορίες εγγραφών: Φάνης Οικονόμου-6987942104 Μελέτης Γιούργας-6983181072
Για περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στο Γήπεδο της Αγριάς την Πέμπτη 27.08.2020 και ώρα 19:00.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις