Νίκη των Τρικάλων με 4-2 επί του Πανελευσινιακού σε φιλικό

Την ομάδα του Πανελευσινιακού φιλοξένησε στο γήπεδο του Ελευθεροχωρίου με τον ΑΟ Τρίκαλα να παίρνει τη νίκη με 4-2.

Οι «κυανέρυθροι» παρουσιάστηκαν με αλλαγές ακόμη και στο αρχικό σχήμα και για πρώτη φορά έδειξαν αδυναμίες στην αμυντική τους διάταξη ενώ είναι φανερό πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις.

Τα Τρίκαλα προηγήθηκαν στο 5′ με κεφαλιά του Ζώγκου με τον Σταγάκη να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 11′. Στην συνέχεια η Ελευσίνα του Σταυρού Ψιμουλάκη θα μπορούσε να προηγηθεί σε δύο περιπτώσεις αλλα στο 17′ ο Παπαγεωργίου με διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-1. Στο 34′ ο Σκόνδρας με εκπληκτικό σουτ πέτυχε το 3-1 για να μειώσει ο Δουκάκης σε 3-2 στο 53′. Στο 90′ ο Πέλκας με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Επόμενο φιλικό για τον ΑΟΤ την ερχόμενη Τετάρτη με την Φήκη.

ΑΟ Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης): Ψωμιάδης (30′ Αρμάντο (58’Γκάρας), Γκοσέρ (46’Πέλκας), Νιάρος (58′ Διαμαμαντόπουλος), Σουλιώτης (58′ Κατσαντώνης), Ζώγκος (46 Ντιαλόσι), Σκόνδρας (58′ Λαμπίρης), Παπαγεωργίου (58’Λαζαρίδης), Πιαστόπουλος (58’Γκοτιέ), Ευθυμίου (58′ Χατζηκωνσταντίνου), Λίτσιος (65′ Ποζατζίδης), Σταματής (46′ Στεφανίδης (85′ Νικλητσιώτης).

Πανελευσινιακός (Ψιμουλάκης): Σκλιάς, Κωνσταντινίδης, Ζώνας, Δουκάκης, Καραλής, Λάμπρου, Μακρίδης, Ατματζίδης, Σεκούμπα, Σταγάκης, Μαρής. Αγωνίστηκαν και οι Κακόσιμος, Μπουρντένης, Ρούσσος, Μπεχλής, Τομάς, Πέππας, Λογοθέτης, Μιχαήλος.

Πηγή: goaltrikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις