Καλαμάτα προς Αυγενάκη και Λεουτσάκο: Τη ζημιά ποιος θα την πληρώσει;

Η ΠΑΕ Καλαμάτα εξέδωσε ανακοίνωση που ζητά επιτακτικά από τον κ. Αυγενάκη να προχωρήσει στην ενοποίηση της Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ ενώ απευθυνόμενη και στον κ. Λεουτσάκο, τονίζει πως πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Τέλος οι Καλαματιανοί προτείνουν να μπουν αυστηρά κριτήρια συμμετοχής στην ενοποιημένη επαγγελματική κατηγορία ώστε να φανεί ποιοι μπορούν να σταθούν.

Η ανακοίνωση:

Ποιος θα το φανταζόταν ότι στην Ελλάδα του 2020 θα βρισκόμασταν στα μέσα Σεπτέμβρη και ακόμα όχι δεν θα είχαμε ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, αλλά δεν θα γνωρίζαμε καν σε ποια κατηγορία θα παίξουμε!!

Κι όμως σε μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σαν την πατρίδα μας αυτό το Σαββατοκύριακο που σχεδόν σε όλη την Ευρώπη παίζουν αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου σε όλες τις κατηγορίες, εμείς δεν γνωρίζουμε τι μας ξημερώνει!!!

Εικοσιδύο επαγγελματικές ομάδες αγωνιούν για το μέλλον τους. Δεν μπορούν να κάνουν προγραμματισμό. Δεν μπορούν να διαπραγματευτούν με ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν κουραστεί να περιμένουν και επιλέγουν ομάδες που πέρυσι έπαιζαν σε υψηλότερες κατηγορίες.

Είχαμε συμφωνήσει με παίκτες γνωστούς, που έχουν αγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ, αλλά πήγαν σε άλλους συλλόγους λέγοντας μας πόσο ακόμα να περιμένουμε!!!

Αυτού του είδους την αγωνιστική ζημιά που παθαίνουμε, ποιος θα μας την πληρώσει κ.Αυγενάκη και κ.Λεουτσάκο!! Το πινγκ πονγκ των ανακοινώσεων σας εκατέρωθεν το πληρώνουν οι ομάδες.

Κ.Αυγενάκη έχεις δηλώσει ότι η περυσινή αναδιάρθρωση ήταν έκτρωμα και απέτυχε. Να λοιπόν η ευκαιρία. Αποκατέστησε την αδικία αφού οι ομάδες που ανέβηκαν πέρυσι στις επαγγελματικές κατηγορίες αγωνίστηκαν εκ νέου σε μια νεόφερτη τρίτη που ονομάστηκε Φούτμπολ Λιγκ.

Κάνε ενοποίηση των κατηγοριών με αυστηρά οικονομικά κριτήρια συμμετοχής, ώστε να φανεί ποιοι είναι οι σύλλογοι που έχουν τα οικονομικά φόντα να συμμετάσχουν σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Στο χέρι σου είναι!!

Κάν’ το λοιπόν…Τι περιμένεις!!!