Πρώτη προπόνηση του Ιγκόρ Φιλίποβιτς με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στην προπόνηση της Δευτέρας, η οποία διεξήχθη στο γήπεδο του Σαρακηνού, έλαβε μέρος για πρώτη φορά και ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό Βόλου, αναμένεται να δυναμώσει τα μετόπισθεν της ομάδας και ήρθε για να αποτελέσει μαζί με τον Μιχάλη Γιαννίτση το βασικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.
Όσον αφορά τον Μπρούνο Μπαράνκο, τακτοποιήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και ο Αργεντινός επιθετικός αναχωρεί από την πατρίδα του και εκτός απρόοπτου αύριο Τετάρτη αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Για τον Σέρβο μέσο, τον οποίο ενδιαφέρεται να αποκτήσει ο Ολυμπιακός, θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει προφορική συμφωνία και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί. Πρόκειται για έμπειρο μέσο, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στην Α’ κατηγορία της Σερβίας.
Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός κινείται και για την απόκτηση ορισμένων ακόμη ποδοσφαιριστών, στις θέσεις όπου παρατηρούνται κενά. Όπως έχει γράψει το goalpost.gr Ντύνεται στα “ερυθρόλευκα” ο Γιώργος Αγιώτης,  παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Αγιώτης, ο οποίος εδώ και αρκετές μέρες προπονείται με τους «ερυθρόλευκους» και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις